it's a beautiful day!

Gud va fint väder de har varit hela dagen! Har legat ute och solat lite. Tänkte att jag skulle testa en sak som jag har hört man ska göra om man vill ha blondare hår. Så jag smetade i en hel citron på min utväxt men de funkade inte alls. Blir väl antagligen att gå och färga håret, men de blir min plånbok inte så glad av. Men måste man så måste man! Nu ska jag hjälpa mami med maten.. Puss</3
                                      
                                                                      

090530

I dag är det stockholm maraton och de är typ 30 grader, jag fattar inte hur ni orka springa ca: 4 mil i denna hetta.. Men lycka till, till er alla som ska springa!

Lööördag

Hejsan allihopa!

Idag hade jag tänkt att lika ute och sola, men icke! Så klart är man sjuk så jag kunde bara ligga ute i 20 minuter innan allt började kännas jobbigt och ännu värre än va de var innan. Nu har vi precis åkt in och hämtat mormor som ska vara här i en vecka. Ikväll ska jag till carro på middag efter de kanske de blir fest...

dålig uppdatering...

...och sämre blir det ikväll! hehe ska nämligen inte sitta hemma och hecka i kväll... Ha de bra så hörs vi imorgon<3

Jäklans allergi!

Kan knappt andas genom näsan och det kliar i hela halsen! Jag brukar få såhär i slutet av våren pågrund utav pollen, men ajg trodde inte att jag skulle få något den här gången för jag har inte kännt något innan men idag kom det. Inte kul! Har precis skickat in min empati uppgift till Göran min lärare. Nu ska jag gå och fixa mig för läggdags!  </3

HATA MATTE!!!!!

Usch fyfan jag hatar verkligen matte, och jag tror att ni vet varför! ;D Vi går liksom inte ihop menmen... Idag har jag kört på körskolan sen tränat och pluggat. I morogon är det avslutning för mina barn så jag och anna ska bjuda på lite glass. Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag läsa en bok som ska vara utläst nästa vecka.

Godnatt!

springtur

Nu är jag hemma från springturen. Det var faktiskt väldigt skönt att springa och prata med Petra, inte lika jobbigt. På onsdag ska vi också ut och springa men de blir lite senare då. Nu ska jag plugga lite, eller typ läsa igenom och rätt lite arbeten som ska vara inne innan fredag..


the city

Idag har det varit en väldigt slapp dag, bara tre lektioner. Efter skolan drog jag och de två E:na till stan och fikade vi kände att vi skulle ta vara på en sådan fin dag. Snart ska jag ut och springa med Petra i Alby, beach 09 vet ni! Lite sent att börja träna för de nu.. Men bättre sent än aldrig.

Show me how miss me

Just nu sitter jag i min säng ska snart gå och lägga mig. Innan ska jag bara bestämma kläder till i morogn sen ska jag smörja in mig. I dag har jag fått mycket att göra tycker jag, har gjort klart naturen, tränat och övningskört.. Men vi hörs imorogn<3


what is love?


GODNATT

Kvällen slutatde inte som planerat, blev ingen fest med B & A. Men de får vi ta en annan gång speciellt med de där killarna som planerat, jag hörde att de var jäkligt heta killar. Ska vi säga imorogn eller? haha skoja! Nej men kvällen slutade hemma hos Cornelia där vi satt och inte gjorde något, men vi hade kul ändå!

Imorogon är de plugg-/träningsdag.. Ska kolla på en film nu gissa vilken, ja precis Jönsson.. 


Lördag

Idag blir det fest med becca och ak, ska bli kul.. Känner  mig lite stressad nu ska gå och kolla vad min garderob erbjuder i kväll.


våruppvising

I dag är de uppvisning och jag vet inte vad jag ska ha på mig... Det ska vara 50-tals tema och Grease utspelar sig på då. Hmm.. Ska vara klar snart och jag hittar inte ens kläder bra Malin


Funderar på att ta ngt liknade som sandy hande i sista scenen

lalalaa


partyy

nu är de bestämt det blir krogen, men jag måste ta det lungt för i morogon har mina knattar uppvisning. Men nu ska jag gå och göra mig iordning ska möta emelie och johanna inne i stan. pusss

hmm...

Idag måste jag välja krogen eller fest, hm.. Båda är roligt det ända minus med krogen är att de kostar. Ska nog duscha nu så att man inte får stressa in i de sista.

Ha en bra kväll!!


ingen rubrik

Igår drog jag ut med Carro och efter ett tag mötte vi upp Cornelia. Men vår kväll blev väl inte den bästa, slutatde med att vi drog ifrån en fest. Så jag och Cornelia log i min säng restan av natten och kolla på film och käkade popcorn. Jag hoppas att de blir en bättre kväll idag!

Snart ska jag iväg och träna min astackars ben på gymmet

Typiskst

Ååååh va jobbigt! jag var verkligen sugen på att träna idag så jag tog på mig alla kläder och skulle precis. Sen fick jag veta att friskis e stängt idag, dåligt! Så mamma tyckte att jag skulle gå ut ochspringa men de vägrar jag göra själv. På söndag ska jag ändå ut och spriga, men ska nog gå upp tidigt och träna i morogon.


Ibland måste man



Jag hatar det! Varför kan de inte vara fint väder när man är ledig.. Jag hade planerat att jag skulle sola idag menmen.. Istället blir det att sitta inne och plugga har bestämmt mig att jag ska komma iväg och träna idag också. Men nu ska jag skriva om mitt uf år. Puss

trötter

I dag skulle jag egentligen på krogen men så blev det inte för vi kände inte riktigt för det. Istället så hyrde mamma och jag film och köpte pizza. Det var skönt att bara vara hemma idag. Just nu ligger jag framför tv:n och kolla på ett gammalt avsnitt av Big Brother. lite små kul faktiskt! Nu är jag jätte trött godnatt

I GOT IT

Yeees, jag fick jobbet!

lose control


Tillåt mig bara små le

hahhahahhahahhahaha så jävla kul, så fort jag tänker på de börjar jag bara garva!

GODNATT SÖTNOSAR<3

wooho

Sitter hemma och borde plugga men istället sitter jag och pumpar till 107,5 stockholms enda dansgolv. Så nu har jag ett litet dansgolv här hemma. Man kan ju säga att jag har ett problem och de är mitt pluggande! Men ska väl försöka plugga lite nu, men de är så tråkigt!


tummen ner

Den här dagenf år en tumme ner, UschUschUsch! Ni vill inte ens veta vad jag har gjort idag, och det blev inget plugg idag. Det känns verkligen jätte dåligt eftersom att jag behövde de. Istället har man legat hemma och kräkts eller inte bara hemma utan jag gjorde de ute också. Men än såhär behöver jag inte säga, och det är inte för att det är dagen efter! Det är pågrund av mina tabletter eller att jag är magsjuk(vilket hanna var i veckan). Tur att vi är lediga i morgon, för jag kan inte vara hemma har varit borta rätt mycket redan nu.

Hoppas jag mår bättre i mogron.

S-TIME

idagär det en plugg-dag, vilket är väldigt tråkigt.. Men på måndag är vi lediga och det är as bra! Nu ska jag gå upp och käka lite frulle och sen blir det melodifestival repris, missade ju igår. Men jag vet tyvärr vem som vann.

godnatt

ännu en lyckad kväll! Nu ska jag hoppa i säng och kolla på en film medans jag försöker somna. . ha det bäst!<3

Lördag

Helluu alla snyggingar!

Det var jätte kul igår först var vi ju i kungsan, det var mest drag när EMD kom. Efter rix åkte vi till en "fest" i trollbäcken där blev det bubbelbad, bastu, dans och öl. Jag kom hem lite över 5 idag, så man kan ju säga att vi hade de kul. När vi skulle gå hem så såg vi massor av konstiga djur bland annat hästar, kameler och mini hästar haha så vi hoppade in i hagen men då blev hästarna lite rädda så vi gick ur den.

Efter jag har ätit min lunch som är en kexchoklad ska jag säda henriks rum och rulles bur. Ikväll ska jag på fest med lite brudar från klassen och de ska bli jätte kul.

Här kommer lite bilder från igår:









ak ramlade för att de var i på kanten









Mer bilder kanske kommer senare

090515

Linda och jag försöker göra kolsås men det funkar inte, den tjocknar aldrig. Tror att det är för att vi inte har alla ingredienser i hehe. men de ska funka snart kanske..

Ikväll blir det middag i stan sedan RIX FM i kungsan, de kommer as bra artister :D Kankske ses där, puss


Torsdag

Gillinge gick bra för både mig och Carro, man kan ju säga att vi var bra på olika grejer, inte sant? Men fan va kul det var! Jag lovar ni andra kommer älska det. Efter gillinge åkte jag hem och sen blev jag upp hämtad av Jessica för vi skulle gymma. Nu sitter jag här hemma och har inget att göra, rädda mig någon!

sleep over time

Nu siter jag hemma hos Carro, jag ska sova här i natt och vi ska ha det såå mysigt. Imorgon så ska det hända grejer eftersom att vi ska till gillige å köra skiten ur alla andra!! :DVi har precis lekt lite med hennes lilla bebis som är en sköldpadda, SKIT SÖÖÖT! Men nu ska vi ha det lite mysigt å sen ska vi sova, så alla får ha det så bra!


Snyggingen själv


Diina(enligt mig diino för att dt är en kille)

Jag och sköldisen (gick ej att vända)


Kaveln

I morogon är det kaveln i skolan. För er som inte vet vad det är så är det ungefär som en idrottsdag då alla klasserna tävlar mot varandra. Alla klasserna ska även vara utklädda. Våran klass är as tråkig och vi ska klä ut oss till tjuvar eftersom att majoriteten inte vill köra seriöst i klassen.. Jag tycker sånt här är as kul!

Innan Kaveln ska jag köra på körskolan. Så nu måste jag få lite sömn godnatt! <3

Tisdaag

Idag var det nationellt prov och de gick rent utav sagt åt helvette! Jag satt och bara stirrade på papprena den mesta delen av tiden, fattade typ inget. Så jag hoppas jag kan bevisa för min lärare att jag är värd ett godkännt i matte i alla fall. Hur ska det gå för mig nästa år i matte C? fast de orkar jag inte tänka på nu... Nu sitter jag och skriver de sista punkterna i årsredovisningen av KappAhl och det ä piss tråkigt!

Britney

Idag släpps biljetterna till Britney konseten i sommar, jag ska gå! Eller jag har inte köpt biljetter än  men jag ska. Det är verkligen ett måste. Jag ska nog gå med girlsen från klassen hoppas bara pappa kan betala en del av kostnaden, för jag har inte råd annars.

Dagens



Jeans leggins- Gina Tricot
Längre skjorta- HM
Skinnjacka-HM

090511

Nu har jag kommit hem från gymet, de blev armar denna gång. Jag träffade även Jessica på gymet så hon körde lite med Hanna och mig. Efter träning drog vi till centrum och köpte godis inför nationella i morogn. Så nu sitter jag och provsmakar godiset, och de känns ju lagom nyttigt eter träning. Men det är inget fel på godiset de smakar okej.. Snart ska jag dra hem till Linda för hon ska hjälpa mig med matten.


...

Jag har blivit väldigt rastlös på sistånde, kan inte sitta still längre.. Jag har alltid haft svårt att sitta still, vara tyst, och koncentrera mig. För mig är de inte så jobbigt men för alla er andra kanske de är det, min familj tycker i alla fall att de är jätte jobbigt när vi tittar på tv och så. Men nu skulle jag fan kunna gå ut och springa, har så mycket energi över. Men i morgon får jag kämpa jätte hårt på gymet med hanna så att jag kan gå hem och plugga lite iaf..


And dream away

Idag har jag och Carro pluggat matte eller pluggat och pluggat, vi har diskuterat våra liv.  På tisdag är det nationellt prov i matte woohoo och jag kan inget!  Jag måste får godkännt på det här får jag ig i hela kursen. När vi läste matte A fick jag knappt g,så jag kan ju bara drömma att jag får godkännt på det här provet. Och de ska vara i 4 timmar, som att jag kan sitta stilla så länge. skulle inte tro de vaa..

Vi går inte ihop


Papper och jag går verkligen ihop! Jag tapper alltid bort er speciellt när jag behöver . Sen så hittat jag er för det mesta när jag inte behöver er längre. Det är sjukt.. Och nu är ett sådant tillfälle, jag behöver ett papper som har med en stor ilämning att göra, allt ska vara inlämnat till på torsdag och jag kan verkligen inte hitta mitt papper. Säger bara typiskt mig! Får väl gå och leta i några timmar nu igen:/ Önska mig lycka till!


Life is a mystery, everyone must stand alone

Kvällen har spenderats med Cornelia vi tänkte gå på fest idag, men så blev det inte. För det första hitta vi ingen sen så blev det att vi satt i in säng och bara snackade. Jag tycker att det var skönt och ganska så nödvändigt. Imorgon ska jag plugga med Carro, den här veckan som kommer blir inte skön med allt som händer. Säger bara provprov och inlämningarinlämningar..

.  


090509

Det var grymt kul igår, ibörjan var det lite segt för när vi kom till huset så visade de sig att det var rock kväll. Inte lika lätt att dansa till så vi satt mest och snackade. Men sen runt 00-01 åkte vi till klubb ego, med några som vi träffade på huset. Och de var skit kuuuul!!! Men idag känner jag mig lite seg men de går nog över snart, hoppas jag.

Idag ska jag hjälpa en kompis att flytta, så snart är det dags att gå hem till henne så att man får lift med flyttbilen.. <3

Utgång

Snart är det dags för utgång, och idag blir det Huset. Med Emelie, Jessica och Johanna det ska bli kul. De jag var på idag var en jobbinterjuv, jag kommer få veta inom en vecka om jag får jobbet. Men nu måste gå fixa mig! Ha en jätte bra kväll snyggingar!

IS IT YOU


Haaapppppy

lite nervös och väldigt överraskad. Ni mina kära får veta imorgon varför...


I can not escape...

... and I can not forget

Idag var jag som sagt på ansiktsbehandling och det var väldigt skönt. Ska tillbaka om en månad och göra samma behandling. Hon som var hos hette Marie och var jätte duktig i slutet vaxade hon mina ögonbryn så nu är de välvårdade igen. Jag ska försöka följa hennes råd hon gav till mig om att ha natt- & dagkräm så att man får en finare lyster i hyn.

Idag hade jag spanska nationella jag hoppas det gick bra men det tror jag inte, men man kan ju alltid hoppas! Nu ska jag förbereda mig för en redovisning som jag ska ha imorgon..

Film Time

Yeees! Jag har sovmorogon i morogn börjar typ kl. 11.05 as skönt. Tror att jag ska kolla på en film nu, blir antagligen Jönssonligan idag igen. De flesta tycker jag är dum i huvet för att jag gillar jönssonligen, men de filmerna är faktiskt bra och jävligt roliga. Menmen.. Jag mår just nu jätte illa, det svider i hela mitt asikte och under armarna, inte kul! vad kommer här näst då? Hmm...

Godnatt </3


090505

Helluu!

vad har lilla jag gjort idag då? Jo, jag har tagit det lungt och kollat på tv och lite så. Jag har även varit hos två doktorer en i haninge sen en här i trollbäckens. I haninge var jag hos en öron- & hals läkare, där fick ajga en nässpray eftersom att jag alltid är täppt i min näsa och om de inte blir bra inom 2 månader ska de "operera" i min näsa. Imorgon ska jag till skolan och vi har nationellt prov i spanska då, hoppas jag får G men de är inte säkert. Jag ska på en ansiktsbehandlig imorogn på kvällen i 1 ½ timma ska bli riktigt skönt! Nu ska jag gå och äta en fruktsallad som står och väntar på mig.. Puss på er!!


gaaalet kul!

Idag har jag varit hemma från skolan det är trist eftersom attjag blir rastlös så lätt. Just nu sitter jag i min säng och kollar på tv. Jag håller även på att berättar lite planer för Emelie som vi ska göra på sportlovet nästa år. Det gäller att planera i tid hahah.. Vi ska åka upp till fjällen och hyra en stuga sen ska vi festa hela dagarna och nätterna, så jävla kul! Vi måste även hitta några andra brudar som är villiga att följa med(vem vill inte?). Det här var ngt jag började tänka på idag när jag gick hem från bussen. Jag fattar inte hur jag kunde börja tänka på det här nu, det var inte så jätte länge sen det var sportlov och nu ska det fan bli sommar. Knasknas!

090501

Idag har jag bara varit hemma det är jätte tråkigt, men det är sånt man får stå ut med ibland(speciellt när man är sjuk). Just nu sitter jag och kollar på wipeout med Henrik har precis käckat så nu känner jag min lite bättre i alla fall. Ikväll ska jag bara vara hemma och kolla på någon film dvs bara ta det lungt.

Hoppas att ni hade en super bra kväll igår!

RSS 2.0