Feels good



Sitter och kollar  på Idol med mamma och pappa håller på att springa runt och packa, han ska nämligen åka till Tyskland imorgon. Jag försöker planera min helg, men de lutar att bara vara hemma. För jag är tyvärr sjuk ju! Jag som precis kommit igång med min träning jag måste träna  2 ggr i veckan för jag becca och ak är med i en tävling på SATS då man får en väska. Kanske inte den snyggaste men då får man ett mål att vilja träna iaf:)

Imorgon så ska jag till skolan, hoppas ni tjejer klarat er utan mig ;)

hemma igen

Nu är jag hemma från vårdcentralen. Jag hade någon inflamation under tungan och en infektion i kroppen. Hoppas det inte blir värre för då måste jag åka till akuten och skära bort saken under tungan. Men nu ska jag kolla på film sen måste jag plugga:(


SJUK IGEN:O

Jag har blivit sjuk igen. Det är verkligen inte kul. Nu har även något konstigt hänt med mig jag är uppsvullen i halsen och under tungan. Ganska läskigt faktiskt, men jag kan andas som tur är. Ska til doktorn om typ 45 minuter hoppas de vet vad det är som pågår i min hals. Men nu måste jag fixa mig så att jag ser lite fräschare ut när jag ska till dokton.


snart bär det av mot...

... sats. Med becca och ak såklart! Igår blev de en galen natt. Fast de var  roligare på förfesten men galnare på metro. Idag ska jag jobba, vääääligt tråkigt. Men de är pengar, det kommer vara hur mycket folk som helst eftersom att de är lönings helg.

Ha det bra nu ska jag dricka en liter vatten.

you made me

Idag har de varit orientering gick oerhört bra! Kom in på mvg tid mycket bra. Efter orienteringen åkte jag hem och kollade lite film men efter de var de dags för plugg, har nämligen historia prov imorgon. Känns som jag kan de mesta nu, men det är inte säkert att de sitter kvar. Sitter och kollar på gossip girl nu, tråkigt nog har jag redan sett det här avsnittet men de är bra ändå!

OxOx

yey

tror jag har bestämmt mig för tatuering nu, men tänker inte säga hur det blir en överraskning.. Vi ska försöka boka tid snart men vi alla tre vill ju göra samtidigt så de kommer nog ta ett tag. Men inga sura miner för de. Imorgon kan de vara lite sura miner för det är tråk orgientering, så jävla tråkigt. Tyvärr så är jag jäkligt sjuk men de ska ej hindra mig. Dags för film eller sova.

längtar

jag längtar så sjukt mycket till då man bara kan dra iväg. Om de inte skulle ha varit så mycket i skolan nu skulle jag ta en sista minuten och dra någonstan med mina bästa kompisar. fan va kul vi skulle ha! äsch ingen idé att drömma nu. Ska ta en härligt varm dusch nu:) 

Tack, du gör allt mycket lättare! :D

Rubriken säger allt:D


godnatt

hatar när man nästan somnar i soffan sen ska man gå och lägga sig men innna de måste man borsta tänderna, då vaknar man till och blir as pigg. Precis de hände mig nu, därför blir de film dags.. Godnatt<3


1 vecka sedan

Shit tiden bar springer iväg. Vet inte riktigt vad jag gör men jag hinner med väldigt mycket(fast inte inom skolan då). Jag har varit på bio två ggr sen vi hördes sist, the ugly truth och prinsessa. the ugly truth var jätte bra men inte den andra. Sedan så har jag träffat tjejerna, mycket kul. Men nu ska jag börja plugga massor av skit. Var även hemma från skolan idag för att jag är sjuk kommer troligtvis vara hemma imorgon..

måndag

Idag är de måndag och jag skulle inte tacka nej till lite helg igen. Kryssningen var bra och krogen i lördags var helt okej. Ïgår var jag bara hemma och tog de lugnt. Idag börjar jag 12.45 och har bara en lektion som är idrott super härligt. Måste även plugga lite idag men de går nog snabbt!

Juste!

Imorogn åker jag på kryssning :D Galaxy here I come

uno + bra umgänge = Toppen!!

Ja idag har jag Uno, Ak & Becca kört runt på massor av äventyr. Först gjorde Uno sig lite illa men han klarade sig efter de blev vi jagade där vi inte hittade. Det hände mycket idag både för mig Uno och girlsen, bra dag men bättre kväll. Helt klart!

Ps. längtar tills höstlovet med Uno och girlsen..

 

 My girls!( enligt dom är jag med på bilden kan ni hitta mig? )

Ett tag sen!

Hej på er! Ja, dt var ett tag sen.. menmen nu är jag här! Har inte så mycket att säga förutom att jag går i skolan som vanligt och dt är jobbigt som vanligt. Idag efter skolan så har jag varit och tränat med AK, mycket skönt och trevligt! Nu sitter jag här och försöker skriva ett tal som vi har till imorogn, jag ska prata om varför kvinnor tjänar mindre. Inte de roligast direkt men jag har ingen fantasi och min lärare sa att jag skulle ta de så why not?! Dags att fortsätta så man kan träna in de i lilla huvet.

Bjuder även på en bild frå i helgen, tyvärr e inte elin med. Men ängnar en tankte åt henne ändå.

ANNAKARIN

GRAAAAAATTTIS ANNAKARIN PÅ 18 ÅRS DAGEN! WOOOOHOOO!!!! UNDERBAR KVÄLL

Äntligen! :D



Idag fyller den bästaste Rebecca Larsson 18 år! GRATTIS snygging!
Det här har vi längtat efter länge, och imorgon kommer även en till efterlängtat B-day  

RSS 2.0