Party dags

Nu är jag och Cornelia hemme hos Emelie och håller på att fixa allt. Vi är ganska så stressade men ändå vet vi inte vad vi ska göra nu. För er som inte vet så ska vi fria Emelies 18 årsdag. Vi kommer ha så jävla kul slänger in ett inlägg sen och ni kommer säkert få se lite bilder också!


Ha det så bra ikväll!

Puss


Fredag

Idag är jag lediig från skolan eller inte ledig men det är så att vi har en friluftsdag(heter det så?) och vi bowlade ju igår så då är vi lediga idag. Nu siier jag här vid datan med en kopp te och ska skriva min drömresa på spanska, jag kan abolut ingenting i spanska. Jag förstår inte hur hon kan kräva att vi ska skriva det när vi bara läser steg 2 :/ Men det är väll bara att sätta igång.

Bowling yeah!

Nu ska jag iväg och bowla med Cornelia, Emelie två andra killar. Känner mig inte så taggad nu men jag kommer garanterat bli den sen. Jag ska vinna den här gången. Det är så konstigt jag är alltid bra först sen när jag kastat några kast blir jag alltid sämmre, konstigt konstigt!

Igår började det med att mamma pappa och Henrik kom och hämta mig från gympan och vi begav oss in mot stan. Jag tror till och med att det var skånegatan vi år på. Stället hette Texas Longhorn och var inte så jätte stort men väldigt gott och mysigt. Jag åt entrecote så himla gott, och till förrätt blev det naticochips med guaqemole(ursäkta stavningen på allt). Fick en jätte god drink av mamma också, en margurita lime, eller fick och fick jag tog den av henne. Hon orkade inte hela så jag fick väl iaf mer än hälften.

Love


Malin

GRATTTTTIS!

Grattis älskade Henrik på 20 årsdagen! Du den bästa brorsan som finns älskar dig! Nu har du blivit riktigt stor, haha..

Skriver mer imorgon vad som vi gjorde idag!

Avslutar återigen med ett stort Grattis!

Tisdag

Idag ska jag köpa en present, tror att det blir en snygg tröja. Henrik fyller ju år imorogon så vi ska ut och käka på restaurang imorogn i stan:) Nu ska jag starta med lite uppgifter som vi har på småföretagande.

Pööss


Bambi på hal is

Asså klumpiga jag, jag har klarat den jobbigste biten. Så står jag vid busshållplatsen där verkligen mååånga står. Helt plötsligt ligger jag typ på magen på marken, fråga mig inte hur jag kom dit för de har jag inget bra svar på. Jag låg typ kvar där i två minter jag fattade inte vad som hade hänt. Men som sagt är man förvånad? Näe! Snacka om att jag skämdes, men that's life! Fick säkert några att skratta i alla fall, och ett gått skratt förlänger alltid livet, så den bjuder jag på!

Nu ska jag gå upp till mitt rum och sätta på Jönssonligan & Dynamit Harry!



After school

Efter skolan ska jag och Cornelia hem till Emelie och plugga engelska, dom ska baka sen snacka massa! Det ska bli naajjjjjjjjjjs!

Måndag

Nu sitter jag på en företags ekonomi lektionen. Vi håller på att välja vilka kurser vi ska läsa i trean. Allt verklar så jävla tråkigt menmen.. Jag hoppas jag överlever. Idag har jag lust att sola, men ingen verkar ju kunna. Jag vågar inte sola själv heller.

Jag skriver nog lite ikväll också <3 

Drink tipset

Här kommer drinken som jag drack igår. Jag skriver bara innehållet ni själva får välja hur mycket av varje ni ska ha i. För jag kommer inte heller exakt hur mycket jag hade i.




(på ett ungefär sågär såg den ut, kanske lite finare. hahah)


Malibu coconut
Smirnoff vanilj vodka
Sprite
Lime
Massa is

Ni alla här säkert druckit den innan, men för er som inte har smaka den!


ta-det-lungt-dag...

... blir det idag igen. Det ända jag ska göra idag är övningsköra med Uno(bilen) och sen plugga klart läxan jag hade i trafikkunskap. Jag hoppas att den här veckan i skolan kommer bli lugn, men det tror jag inte. Vet en jobbig sak vi har till på onsdag i engelska. Man ska kriva en uppsats om william shakespers(ursäkta stavningen) coh jag kan ingenting så måndag tisdag = Plugga engelska!

Senare idag eller imorogn kan jag berätta vad jag hade för gott i mina drinkar!


(bild från emelies Mam's place)

My day

Min dag har varit väldigt bra och kvällen blev ännu bättre! Det blev god mat, gott sälskap. Jag drack tre as goda drinkar och lite skumpa fast den var inte alls lika god. I slutet kollade jag på bilder från Thailand(2003) och fan vad jag längtar tillbaka. Och gud va vi skrattade åt alla våra minnen från resan. Jag skulle verkligen inte tacka nej till en resa dit igen.

Nu ska jag gå upp och kolla lite på tv för jag kan knappt sitta ner, min mage är full spräng med mat, kladkaka, kakor, frukt, godis, chips och popcorne. Den måste få vila lite nu!

h o p p a s   n i   h a r   h a f t   e n   t o p p e n   k v ä l l !

Coldplay- viva la vida



Nu ska jag börja fixa i ordning mig, vi ska nämligen ha gäster. Min bror fyller 20 om några dagar så släktingarna kommer över på mat och fika. Vi ska äta oxfilé och potatisgratäng med mammas rödvins sås, det ska bli smaskens. klädseln blir nog stumpbyxor knästrumpor och något fint upp. 

Varmare, snälla!

Snälla, snälla kan det inte bli lite varmare så att man kan börja ha skinjacka, pumps och massor av andra snygga saker som kräver värme. Just nu är jag himlans sugen på att köpa nya kläder, tror fan att jag ska shoppa upp hela nästa studiebidrag. Det var jätte länge sen jag gjorde så. Kan det inte bli 31 Januari så att lite cash på kontot!


Hemma kväll!

Idag bestämde jag mig för att köra en lugn hemma kväll, dagen började med att jag var helt död när jag skulle gå upp. Känns faktiskt ganska skönt att bara vara hemma och ta det lungt, jag blir ju aldrig frisk heller. Igår var jag ju hos läkaren då fick jag en nässpray och om jag inte är bra tills på onsdag ska jag få gå till en öron-halsläkare. Om jag ska vara ärlig så känns det inte som att jag kommer bli det, har ju varit sjuk i över två månder nu. Men man kan ju alltid hoppas jag vill bara börja träna nu!

 


Så jävla omoget!

skulle fan skämmas!

Godnatt!

nu är jag helt färdig och det är min tur att gå och tvätta av mitt smink... jippie! Kvällen blev lyckad och det togs många bilder, kanske har ngt att bjuda på här också.

godnatt dröm sött!!!!

hemma

Nu är jag hemma orkade inte gå på svenskan. Sen ville jag hem emellan jag skulle till doktor. Nu ska jag packa min väska, och halv 12 ska jag bege mig till vårdcentralen. Jga kan tyvärr inte säga vad vi ska fixa till emelie eller vad vi ska göra hemma hos henne. För det kan ju vara så att emlie läser det här. så ni får en uppdatering imorogn vad som hände!

GRATTIS EMELIE

Idag fyller Emelie 18 år! Hon börjar bli en riktigt stor tjej nu;D Så jag och Cornelia ska sova hos henne. Vi ska fixa lite grejer innan bara haha.. Emelie är sååå nyfiken!

Btw ska också till läkarn idag:D äntligen kanske jag får veta varför jag är sjuk, jga hoppas.




GRATTIS EMELUTTAN

jag vaknar upp en morogn drar upp min rullgardin... lalallala..

Hahah, jag har den sången påå hjärnan men jag kommer inte på mer än så hur den går. Igår hade vi på stockholmsmässan, jag stannade inte hela tiden för jag fick sån värk i magen att jag knappt kunde sitta kvar. Och emelie följde med mig som ett stöd därfrån till bussen. Det var bussigt av henne:) Igår kunde typ ingen av oss sova så vi pratade i telefonen i lite mer än två timmar, stört men kul:D nu ska jag gå till bussen, men måste springa på toa innan

Mitt löfte: släppa lite mer, så att jag inte har kontroll på allt!

Måndag

Idag hada jag ju trafikkunskap och vi fick ut böcker och lite sånt så nu har jag att göra, över 40 sidor vi ska läsa till imorgon och göra 5 med bara uppgifter. Men det är inte så faligt tråkigt, jag måste ju ändå lära mig det någon gång. Och det här kommer man ju ha nytta av vilket man inte har av allt man lär sig i skolan.

Jag var ju med Cornelia och provade glasögon och hon hittade ett par riktigt snygga. Men på synundersökningen fick jag mig nårga skratt hahah.. 

Jag satt och kollade massa bilder på min data och kolla vilken konstig bild jag hitta påå min söta ödla! Haha, stackare kolla bara hans öga han inte kan öppna.

 

(Lite äcklig kanske, men han ömsar bara skinn. Så det är bara hans gamla hud det vita)

Godmorgon

Snart ska jag gå till bussen, eller snart och snart kanske 20 minuter. Dagen börjar med Trafikkunskap och idag ska vi få böckerna. Jag kommer vara där själv idag för Elise är ppå kryssning läskigt, haha... Efter skolan ska jag åka till centrum med E & C för att kolla glajor åt C. Sen ska jag nog förbi djuraffären och köpa godsaker till rulle.
Nej men nu börjar det bli lite brottom måste nämligen sminka mig.


Love

Malin
 

Tråkigt!

Jag förstår mig faktiskt inte på dig. Jag tycker att det här är jätte tråkigt, varför ska det bli såhär? Jag vill bara inte att det ska hända igen!

Hoppas du förstår!

Hemma!

Då var man hemma igen. Tog precis en dusch eftersom att jag inte tål katt och jag känner inte för att ligga med katthår i sängen. Tjejmiddagen var mysig och jag hoppas hon blev glad för ringen som hon fick av oss(8 tjejer från klassen typ). Jag tyckte iaf den var jätte fin på henne. Jag känner att jag har lock för mina öron för att jag är så täppt men ska ta en alvedon och sova.

Imorogn ska jag be Cornelia skicka alla bilder så det kanske kommer upp några här om ni har tur!


Godnatt snyggingar!

Lördag

Godmorogon på er alla!

Jag kan inte säga att jag blivit frisk, men jag är bättre än vad jag var igår iaf. Jag somnade hyfsat tidigt igår. Och idag ska jag också försöka komma i säng i tid. Hoppas pappa  kan hämta mig hos Sandra, för det är mycket lättare. 

Jag har precis städat Henriks rum, fär faktiskt pengar för det annars skulle jag aldrig göra det! Om två timmar ska jag 1-2 timmar ska jag börja bege mig till cornelia. Vi ska fixa oss där sen kanske köra lite dansmatta:D det var jätte längesen jag gjorde de.

Ha en bra dag! 

Börjar bli sjuk nu igen!

Så himla typiskt så fort man börjar bli frisk så blir man sjuk igen. Förstår inte vad jag gör för fe. Nu har jag tagit två alvedoner och ska gå och lägga mig, ska nog kolla lite på scrubs också. Jag har precis kommit hem. Innan var jag med Emelie, Cornelia, Dan, Oskar, Anton, Albin och Micke. Vi kollade på Koops och dedn filmen är så jävla bra! Hahah man skrattar även fast det inte är roligt. Men jag åkte hem tidigt för jag ska vila upp mig och hade ingen större lust att åka till gullmars för att byta buss till trollbäcken.

Idag(lördag) ska jag till Sandra på födelsedagsmiddag :D Ska bli mycket mysigt! Hoppas bara att jag mår bättrre känns ju inte så jätte kul om jag är sjuk för då är jag så häning. Tror att alla märkte de idag..


love!

Tisdag

Jag berättade aldrig hur min lördag var, men den var väl helt okej.

Just nu sitter jag på småföretagande det är väldigt tråkigt. Usch man ska hålla på att bokföra. Men nu måste jag konsentrera mig tänkte bara att jag skulle slänga in ett inlägg lite snabbt!



Malin

dålig uppdater! I Know

Nu har skolan rullat igång igen och jag känner att jag inte hinner skriva. Sen har jag inget roligt att berätta, förutom hur min dag har varit och det kanske inte är så kul att läsa.

Igår på kvällen var jag hemma hos Cornelia med Emelie, vi skulle dra ut på ngt roligt. Men det verkade som att alla satt hemma. Så vi sjöng singstar, prata, åt marängswisch(stavning?) och goodis. Det varr mysigt.

Men idag ska vi ut jag och Emelie ska dricka vin hahah.. Tror vi skulle till någon av Cornelias killkompisar och det ska bli kuuul! Nu ska jag gå och lägga ner det sista i väskan sen ska jag väl spegla mig ett tag för jag har sån lång tid kvar!

Ha sån kul kväll ni alla! 

XOXO 


Varmchoklad :D

Det blev ingen nackaforum idag. Vi missade precis bussen och Emelie orkade inte vänta så hon drog till stan vilket jga inte orkade. För jag hade bara strrumpbyxor och när man går i stan måste man gå ute och det gör man ju inte i nacka. Så nu sätter jag mig frammför tv:n med varmchoklad och en macka :D smaskens...

Det var såååååå jävla tråkigt i skolan idag!!!!!

godmorogn!

Jag är så klantig gick upp två hela timmar innan jag ska börja gå till bussen. Det hade räckt med 1 och en halv timma. Okej det är inte sån jätte stor skillnad. Men när man sitter här iordning gjord så går tiden väldigt långsammt.

Idag efter skolan ska jag åka till nacka forum med Emelie och då har vi lite saker vi ska snacka om hahah. Menmen får se om jag hittar något fint.

Hoppas ni får en bra dag!

Måndag kväll

Nu tänker jag berätta lite kort om min måndags kväll. Den började med att jag, Emelie, Elise, Cornelia och Sandra åt pizza på Hörnet. Det var jätte gott Emelie och jag delade på en vannlig pizza för jag orkar aldrig en egen där. När vi nästan ätit klart ringde Cornelias kompis och fråga om vi ville följa med på bio. Och det gjorde vi, vi såg Allt flyter. Den var mycket bättre än vad man trodde den skulle vara fast den var inte super bra utan helt okej.

Här kommer lite bilder innan bion

   



Hemma igen!

Då var man hemma igen. Det var jätte kul i fjällen, längtar lite tillbaka.  Jag orkar inte berätta allt vad vi gjorde här. men dagarna blev det skid och snowboard åkning. Kanske skriver mer här sen.

Nu är jag med Elin och snart ska jag åka till centrum där jag ska träffa Cornelia och Emelie vi ska äta middag på hörnet.

RSS 2.0