Godnatt!

Imorgon ska jag upp tidigt för jag ska jobba och tänkte hinna med ett träningspass innan. Snart ska jag gå och lägga mig, väntar bara på att en kompis ska komma hit för att hämta lite grejer, men antar att hon kommer sova här eftersom att de blir så sent och hon måste verkligen ha sina saker.. men de är alltid kul att träffa sina kompisar :) Godnatt på er

stranden nästa

Snart bär det av mot dalarö, där ska jag ligga hela dagen och bara ta de lungt. så nu måste badkläder med mera packas ha de bra!

relax

Dålig uppdatering, men de är bara för att jag har jobbat natt och sedan har jag haft fullt upp på dagarna. Men för tillfället ligger jag ute på altanen och solar medans jag dricker icetea och läser körkortsboken. Fram till kvällen ska jag bara ta det lungt, sen får vi se vart allt bär av.

dalarö,

För ett tag sen kom jag hem från dalarö, där har jag spenderat dagen med becca.. Där var det jätte skönt, fast jag har tyvärr brännt mig. Men de lägger nog sig till imorgon. Nu ska jag umgås med elin som kom förbi.. Och ikväll ska jag jobba på max.

Puss

bed time!

Nu är de sovdags! Ska kolla på en film innan bara och dricka lite ramlösa granatäpple, my favorit =D... Godnatt!

trötter

Gud, vad jag är trött! Men man blir faktikst rätt sliten av att ligga på standen. Idag & igår har jag varit på Årshavs bad, väldigt mys! Imorgon ska jag jobbar och de är inte lika mys. Ska nästan jobba 10 timmar imorogn, det är jätte jobbigt när man tänker på de, men de är inte så farligt när man väl är där. Snart så åker mamma och pappa till Italien, eller vart de nu skulle.. Jag är iaf rätt avis!

Good Night!

Snart ska jag sova, men innan de ska jag göra två stycken körkortstester. Usch vad jag hatar att göra dem, de tar för jävla lång tid sen är de bara väldigt tråkigt! Fast de är bra och man lär sig på att göra dem. Nu är de bara börja plugga så att man får de gjort!

Godnatt!

Måndag

Idag så har jag varit nere vid drevan och solat med Becca. Nu ska jag gå in på mitt rum och köra ett stor städ sedan ska jag kanske ner till Alby för att träffa en kompis. Men jag får se hur mycket klockan blir när jag är klar med allt, dom kanske inte ens är kvar när jag är klar. Hoppas ni har haft en lika varm och skön dag som jag!

Puss

Solnings dags!

Det fina vädret är här! Och hoppas att de stannar =D. Idag ska jag bara sola och ta de lungt, någon som vill bada hör av er till mig då! Pusspuss


Glad midsommar i efterskott!

Hann inte skriva igår eftersom att jag jobbade. Idag jobbar jag igen kl. 16.00 -22.30, tråktråktråk... Men jag får tänka pengarpengar! Får i alla fall övningsköra in så de är lite najs. Igår var jag på fest, och de var helt ok. Ikväll vet jag inte vad som händer, men något kul ska jag allt hitta på. Nu blir det bara bättre och bättre väder såg jag, idag ska de typ regna lite men sen blir de lite halvklart och på onsdag ska de vara feta solen och 24 grader woohoo.. stranden here I come!

stackars lilla mig!

Jag ska jobba hela Midsommar helgen, det kommer inte bli roligt! Jag ska jobba torsdag, fredag och lördag.. Hmm not fun. Jag hoppas det är bra betalt. Och på midsommarafton börjar jag 16.00 och slutar 22.30.... I hate it! Men jag får ha kul efter de, börjar inte så tidigt på lördagen så det är igen fara.. Hoppas de är jätte dåligt väder när jag jobbar men sen när jag slutar blir det as fint, för då slipper alla ha så kul utan mig!


090617

Idag skulle jag ju köpa blekmedel så att jag kan bleka mitt hår. Men jag bangade i sista sekund, jag tänkte att jag skulle lyssna på vad mina friends sa till mig. Dvs. att mitt hår kommer bli missfärgat. Så nu kommer mitt hår vara tvungen att solblekas och sen får jag se om jag bleker de hos frisören i slutet av sommaren.

Idag har jag bara tagit det lungt, lekat och solat på min altan. Men träffade även Carro en liten snabbis. Snart ska jag ut och övningsköra med pappsen. Ikväll ska jag bara ta det lungt eftersom att jag jobbar imorgon.


space cowboy


Godnatt

Nu har jag precis kommit hem från Elin. Vad gjorde man där då? Jag satt och pratade, skattade helt enkelt bara umgådes. Imorgon ska jag träffa my friend Carro och vi ska till centrum för att köpa hårfärg till mig och midsommar kläder till henne. Men nu ska jag sleepa, ha de bäst!

Grattis Elin!

Idag fyller Elin 18 år, grattisgrattisgrattis! Så jag ska hem till henne nu på kvällen. Idag har jag bara tagit det lungt, solat och sen träffat Linda en snabbis. Vi snackade mest hade en hel del att prata om för de var ett tag sen vi snackade. Men nu ska jag gå och duscha så att man är fräsch när man anländer till Elin. Puss på er!<3

För mycket för lite tid!

Sry, här har det varit dålig uppdatering.. Men jag har tyvärr inte hunnit. Hela helgen har jag iaf jobbat, men på kvällarna har jag varit med kompisar. Idag har jag varit på en ansiktbehandling sen träffat min kära vän Becca. Ni ska få läsa vad vi gjorde fast har kopierat de från hennes blogg, för hon samfattade allt så bra(fast jag har ändrat lite grejer så att de blir från mig och lagt till lite saker.
 
Dagen började med att jag & becca drog till stan. Käkade på tackobar & shoppade lite . Jag köpte två tröjor, men funderar på att lämna tillbaka ena eller byta den mot ngt annat.
Sen drog vi hem till mig & senare till becca, vi hämtade gymkläder & drog till sats. Tränade lite snabbt (typ en timme).. sen drog vi hem till becca igen. (ska inte säga vad vi gjorde på vägen hem till henna, haha).
Vi mötte lite folk, cycklade tandem, lämnade tillbaka cyckeln till Björn .
Nu på kvällen åkte vi till mc donalds, i hopp om att få träffa några(träffade några byggare men de garvade bara åt oss). Men det höll typ på att stänga, så vi fick kasta i oss maten & springa tillbaka till bussen, fast när vi satt vid busshållplatsen kom den aldrig så vi lyssnade på mussik och väntade på natt bussen. Nu har har jag typ precis kommit hem ska tvätta av mig sminket och sen sova. Ska nämligen upp till doktorn imorogn kl. halv tio...


Puss

Fredag

Hej på er!

Idag har jag övningskört, träffat carro och tränat. Vet inte vad som händer ikväll just nu känns det som att jag bara vill sitta hemma för jag är å himla trött. Men om någon av mina vänner kommer på en bättre idé än att sitta hemma så bangar jag inte.

Movie time

      

Igår var jag på bio med några tjej kompisar, vi såg I love you man. Sen så idag var jag på bio och såg baksmällan båda filmerna var jätte bra. Men baksmällan var helt klart bäst! Nu ska jag sova för i morogn ska jag upp tidigt och städa lite efter de ska jag övningsköra och träna.

Godnatt

RapDasArmas

Jag vill ut ikväll, hoppas bara att jag hittar något. Just nu sitter jag i min säng med pappas mjukisbyxor och en stor tröja. Ska nog börja fixa mig snart, känns ju inte så kul att sitta hemma på skolavslutningen..


sommarlov!

Äntligen har man fått sommarlov. Synd bara att vädret inte är de bästa! Men de är i alla fall sommarlov och de är skönt som faan! Har precis städat fint i mitt rum och skart ska jag nog hoppa in i duschen. Vad ska jag göra ikväll då? You never know!


Avis

Vill också ta studenten nu och jag vill åka flak!!!!!! Nu blir det en film för min del. Godnatt babes


Avis

Vill också ta studenten nu och jag vill åka flak!!!!!! Nu blir det en film för min del. Godnatt babes


celebrate

Idag ska jag till min kusin som ska ta studenten. Först blir de ett utspring sedan hem till dem studentmottagning. Det är jätte skönt för nu är jag ledig från skolan och allt, så man kan säga att jag slutar idag för imorogon är det bara avslutning. Men nu hinner jag inte skriva mer ska gå och fixa the finish touch... med nagellack och allt.

helgen

Jag har inte haft tid att blogga nu den här helgen. Jag har jobbat, träffat kompisar, shoppat, tagit det lungt och så vidare. För er som undra hur mina första dagar på jobbet har gått så har de gått bra men det är väldigt stressat och minneskrävende(heter dt så?). Nu sitter jag och dricker Coca-Cola och kollar på film.

Idag var jag på 18-års fest för Elin. Hon fick ett super fint berlock armband! Det var jätte roligt hos henne och hon va jätte fin.

Ha de bra soetisar

Godnatt

It´s time to sleep.. Det är första dagen på jobbet i morgon och lilla Malin är jätte nervös! Men alla försöker peppa mig att de kommer gå jätte bra. Hoppas att ni har rätt!


hemma kväll

Idag blir det bara en lugn hemma kväll gasnka så skönt faktiskt! Jag har ont i hela jävla kroppen speciellt mina ben och fötter måste ha gått på något konstigt sätt när jag var och shoppa med becca.


Så jäkla snygg bild på henne :D

Helg! :D

Yeees! Nu är de helg och jag känner mig helt jävla full. Inte för att jag har druckit eller så, men jag har inte sovit så himla mycket inatt. hehe. Men de är smällar man får tanär man har roligt! Snart ska jag till stan eller ngt centrum och handla present till en kompis som har fest på söndag. Jag vet inte riktigt vad jag ska köpa men jaghittar nog något.

Beställde nyss ett par skor och två par örhängen från HM. Det var lite rea så de var najs! Det kommer i början av juli och jag hoppas verkligen att jag får skorna, har letat som en galning efter dom. Men nu ska jag käka en macka sen leta efter mitt bankomatkort så att de blir någon present. Puss

Torsdag

Idag har jag varit ledig för att alla 3:or i tyresö gymnasium tar studenten. Så den här dagen har jag tillbringat hemma med mormor. Snart kommer min mamma hem så vi har bakat chokladbollar som vi ska fika med. Jag tycker lite synd om de här årets 3:or för de får verkligen sämsta vädret, men tror inte de stoppar dem. Vem bryr sig om man blir lite blöt? Inte mina grannar iaf man hör dunkadunka musik ända hit, fan va kul jag vill också ta studenten nuuuu!

..

Kollade nyss på språngaren på tv4 film jag har sett den filmen jätte många gånger men ändå blir jag alltid lika rädd i slutet. Eller inte rädd men det blir obehagligt.. Nu kollar jag på sex and the city. Få se vilken tid jag somnar i dag har sovit i ca 6 timmar redan så jag är pigg :O Men är ledig imorogon så de gör inget..

bilder frå helgen

                 

måndag

Nu är jag hemma från skolan, gick lite tidigare så att mormor slipper vara hemma så länge själv hahah.. Nu ska jag ut och steka lite i skolan med en bok som ska vaara utläst på torsdag. Klockan 16.15 ska jag till trafikskolan och köra lite bil. Ha en härlig dag snyggingar!

RSS 2.0