dagen efter

Kvällen blev lyckad igår och den började på Ego med Becca, Robin, Patrik och kompisar till dom. Idag vaknade jag klockan 12 av att becca ringde mig och 10 minuter senare var jag påväg till bussen. har varit hos henne hela dagen vi tog det lugnt med massor av prat och film. Alltså var det en riktig bakis dag med treeevligt sällskap! Ikv ska jag jobba tråkigt nog, men de blir massor av pengar! hahah massor och massor inte ens 500 :P

skulle inte banga på ett varmt ställe nuuuu!


utgång

Snart dags för utgång becca plattar håret och jag ska ta lite parfym sedan rullar vi in mot stan! seeyah!


loooooove yooou!

<3

Jag har fått ett par jätte snygga stövlar av mamma. Här ska ni få se en bild på dem! Tänkte inviga skorna idag. Emelie berättade för några dagar sen att hon hade köpt ett par stövlar med nitar på och dagen efter kommer mamma hem med dom stövlarna till mig lite komiskt.



fast dom e snyggare i verkligheten!


I remember the days

Idag har jag och Emelie varit och fixat våra naglar på salong champange. Naglarna blev fina, jag körde på franskmanikyr med glitter. Funderar på att dra iväg och träna eller plugga lite(s u c k !) Men helst vill jag hitta på något kul med någon.


Här ser ni lite hur mina naglar blev. Haha.. Jag ser ganska roli ut å bilden
men det bjuder jag på!


längtar nästan...

... lite till imorgon. Ska nämligen ut med tjejerna och det kommer bli galet kul.



Fast nu är jag med elin och det var ett tag sen så det är jätte roligt!!!! haha.. snart blir de sing star fast hon inte vill!

...

Har varit och kört ett morgon pass med emelie. Rekomenderar att träna på morgon för då blir man pigg i hela kroppen. När mamma har pratat klart i telefonen ska vi ha "mysdag" med massor av gotti... haha inte bra såhär efter träningen för då ska man vara nyttig.



Söndag

Igår var en stressig dag. Men den var rolig i alla fall så det gör inget! Jag var på Aik-Hammarby igår Becca. Vi fick åka aik buss dit och hem, där de bjöds på massor av öl. Såklart så vann Aik och bajen åkte ut! haha.. Efter matchen åkte vi till Olearys i hanige men där var vi inte så länge.

Lite bilder från igår







nu krånglar allt så jag orkar inte lägga upp fler

piss fredag =(

jävla skit piss fredag! jag har as tråkigt.. och tråkigare kommer jag få när jag ska jobba. känner att jag inte mår bra, vill bara lägga mig i sängen och dra något gammalt över och hoppas jag vaknar upp när jag känner mig "lyckligare".

fanfanfan!!!


bli medlem nu!

klicka här http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=225475 och bli medlemmar!

Tack på förhand! :D

kvällen räddad

nu är kvällen räddad från massor av plugg. blir instäng och mammas pojkar.

She's got me with nothing to win and nothing left to lose

Idag blev det blåbärspaj och sing star med Cornelia och Emelie det var ett tag sen vi tre var med varandra. Det var riktigt kul! Mycket skratt som tllslut ledde till tårar. kulkul! Men nu ska jag inte ha lika kul ska nämligen sätta igång med en tråkig uppgift i idrott, tycker inte att idrott ska ha att göra med  skrivningar. Men de är inte alltid jag som kan bestämma bäst att sätta igång eftersom det kommer fler jobbiga inlämningar denna vecka.


Knock you down

Jag förstår inte hur vissa personer tänker. Jävla dum huvud!

höst

Idag är det sånt där fint höst väder. Just nu ligger jag bara i sängen och orkar inte gå upp. Jag kan varken sova eller gå upp, egentligen skulle jag till min kusin och fira henne men jag är alldeles för trött skulle nog bara dra ner stämningen.


Thinkin' about all the things you said

Det var ett tag sen inte sant? En vecka närmare höstlovet, jippi! Jag är jätte avundsjuk på ak hon ska nämligen åka till Egypten, så jäkla orättvist.. Jag ska bara vara hemma och ta det lugnt sedan ska jag fixa lite med mitt nya rum. Nu ska jag iallafall gå och lägga mig har bara sovit i en och en halv timma =O


ni slösar medan jag drar in

Det är jätte tråkigt... Alla ska ut medan jag ska jobba. Så himla trååååkigt, men som sagt medan ni slösar bort alla era pengarna drar jag in mer! Haha, fast jag skulle hellre festa än att jobba idag. Nu ska jag kolla på Idol med Linda. Hon kommer nämligen snart.



En bild på mig och becca, när vi vänta på emelie. haha



Lördag!

Hejsan!

Sitter framför datan och skriver på mitt tråkiga projektarbete. Medans alla andra skolar fick välja vad de skulle ha för projektarbete var vi tvungna att ha att skriva en Uf-rapport, verkligen kul! Den ska vara ca: 7 sidor och inlämnad på torsdag morgon. Uschusch! Senare när ak kommer hem ska vi åka iväg och träna, tror becca också skulle med?:) har inte fått tag på henne än.



FÖRLÅT FÖR IGÅR SÄGER JAG IGENOCHIGEN!

+



Då kör vi!

paartyparty

Senare ska jag och mina älskade vänner åka till stan på en inflyttningsfest. Vet inte vilka som kommer vara där men de blir säkert awesome(haha, hoppas emelie fattar). Nu ska jag iaf fixa mig! Vilka kläder de blir har jag ingen aning om. Ska bli kul att träffa flicksen massor att snacka om sääkert

OxOx

RSS 2.0