tråktråk

Jag stannade hemma idag kände inte riktigt för att gå ut idag. Nu har jag blivit sjukare har feber också det känns jätte tråkigt. Men jag tänker inte ligga hemma hela helgen, jag ska ut någon dag. Nu ska jag gå och ta mig en stor kopp te.


 
Just nu vill jag inte vara här hemma i sverige, jag vill åka utomlands!!!!


Valborg

Idag är det valborg och jag är sjuk :O, så jävla tråkigt. Men jag ska försöka göra så att det inte går ut över min kväll, jag hoppas att orkar gå ut. Igår var jag på en studentskiva och det var så himla roligt. Det var min kusins studentskiva och deras klass hade den ute på djurgårn på lejonbacken. Kom hem vid ca halv 4 så jag har inte sovit särskillt många timmar i natt, och de har ju gått ut över min skoldag. Men det är ingen fara! Men nu ska jag gå och ta en Ipren och duscha så får jag se hur jag känner mig.

Puss!

Girls Dinner

Idag hade jag, Cornelia, Emelie och Elise en liten tjejmiddag där vi grillade och hade det mysigt. Vi käckade fläskfilé och klyfftpotatis med BA sås, rigktigt gott. Det var ett tag sen v i tjejer var samlade så det var riktigt kul att alla träffades igen. Vad har jag gjort i helgen då? Jo jag har tagit det lungt. I fredags så var jag med en kompis och firade mami. På lördagen chillade jag bara i solen fast jag inhandlade också lite saker till altanen. Nu ska jag snart sova, Puuusss




Snyggt va?!



Kolla va fint! Jag hade inget att göra så jag började pyssla lite på datan. Det är bara jag och emelie på bilder och vi är såååå söta!!


GRATTIS MAMI

Idag är de mammis födelsedag, hann inte köpa ngm present så det får hon på fredag istället. Och igår var det min mormors födelsedag så grattis i efterskott:D Hon fick en buket med blommor den var as dyr 180 kr :O Idag har jag varit i skolan vi hade ingen matte så vi drog till centrum och käkade pizza. Sen skulle girlsen ha gratis glass från B&J såvi fick så i en kö i över i kvart med bara massor av 7-9 haha.. Efter skolan har jag gick jag och gymade med mitt ny inhandlade gym kort. Nu sitter jag i min säng och lyssnar på Love Story med Taylor Swift hon är bara 19 år och såhär bra :O

I close my eyes and the flashbacks starts

Heej, det var ett tag sen, glömde bort att säga att jag skulle åka till småland och fira min mormors 75 års dag. Det är alltid lika kul när min släckt samlas och det händer ALLTID ngt. Den här gången blev det alldeles för mycket ibland. Det lev party varje dag iaf, orkar inte inte berätta allt vad som hände. Kankse kan ladda upp lite bilder imorogn men det beror på om någon blev bra. Sen tog jag inte heller så många.

Men nu ska lilla Malin sova
 
g o d n a t t ! <3


Godnatt

Bläää... Nu känner jag att jag har tittat på en data skärm aldelles för mycket idag. Ska gå och lägga mig snart. Nu sitter jag i min säng och ska tabort mitt gamla nagellack och måla på ett nytt, den här gången blir det rosaglittrigt. Medans jag målar dem ska jag nog titta på ngt på tv:n.

Skolan tog veeeeerkligen på krafterna idag. Efter skolan gymmade jag, det blev bara ben denna gången. Egentligen skulle jag gjort mer men jag orkade inte, var väligt hungring också.



Emelie och jag Vill ha sommarlov nu, jag orkar inte skolan nu!!

Godnatt

Tänkte bara säga godnatt till er alla. Snart är lovet slut och det suuger, den här veckan har verkligen gått snabbt. Men nu ska jag sova.



bjuder på en liten bild oxxå

090412

Hej allihopa!

Hur är det med er? Med är det bra, jag har precis tränat lite på crosstrainern. Jag har bestämt mig att jag ska försökta träna varje dag. Jag blir mycket piggare när jag tränar regelbundet. Klockan 17.30 ska vi på middag hos min farmor och farfar. Efter de vet jag inte vad som händer, jag har lust att hitta på något kul. Så jag får se vart min kväll bär av. Nu ska jag iaf hoppa in duschen..

see yaah 


GLAD PÅSK PÅ ER ALLA!

Idag har jag bara varit hemma och tagit det lungt. Det har varit jätte skönt jag känner mig typ helt slut, fattar inte varför. Eftersom att det har varit lov så borde jag vara utvilad. Menmen,.har även varit ute och sprungit idag.. Ikväll skulle jag egentligen varit med Cornelia, vi skulle på fest. Men nu mår jag inge bra så jag ska kolla på Robinsson och sen gå och lägga mig vill verkligen inte bli sjuk nu.

Hoppas ni haft en jätte bra jag!

Långfredag

Snart kommer min farfar och framor hem till oss på middag. Vet inte riktigt vad vi ska käka men något med kött iaf. Idag har jag varit i stan med Linda, jag köpte en jeans jacka och ett par strumpbyxor. Jag sparng runt på stan och försökte hitta skorna från Hm. Men tyvärr så finns dom inte, så nu ska jag beställa som och jag skiter i att dom kommer att komma till juli. Bara dom blir mina!

Nu kom farmor och farfar så nu ska jag gå och vara social puss på er!


-

tjooo!
Hur är läget? Med mig är det bra, jag är bara lite trött. Juste nu sitter jag och väntar på mi kompis som ska komma, medans jag väntar kollar jag åp Hjälp, jag är med i en japansk tv-show. Det är jätte roligt!

Igår var vi ju på krogen, det var as kul! Fan va vi hade det roligt. Vi dansade, skrattade, pratade.. hehe. Tyvärr fick inte min kamera plats i min väska så det blev inga bilder, tråkigt!


090407

Idag har jag hunnit med mycket. Jag har bland annat klippt mig och gått risk 1:an(riskutbildning till körkortet), snart ska jag åka på bio med mina päron. Vi ska se män som hatar kvinnor. Alla säger att den är bra men hämsk. Imorgon ska jagut på krogen med Emelie, Sandra och några killar. Kommer säkert bli as kul och jag är jätte taggad. Nu blev det bara ett kort inlägg, för nu måste jag gå och fixa mig lite. Men jag kanske kastar in ett inlägg ikväll och säger hur filmen var.

Puss


Våran otursdag...

Idag måste det ha varit Emelies och min otursdag när det gäller bussar. Det började med att bussen från Krusboda var förtidig så vi missade den. Så vi bestämde oss ganska snabbt för att gå till Tyresö centrum. När vi kom till centrum gick vi och köpte godis på Coop. Då är klockan 18.45 och så kollar vi när bussen ska gå och det är fan 45 minuter senare. Och den brukar gå 18.50. Så vi tar bussen till Kanelgränd och går bussvägen hem till mig, och det atr väldigt läng tid. Det ända posetiva vi kan tänka på är att hemma hos mig står det en pizza och väntar på oss. Sen tillslut så kommer vi hem, då käkar vi och sen tar på oss skorna ska gå till Kumla för att ta bussen. Men nej då har vi såklart missat den med 10 minuter. Så vi går upp till Alléplan och tar 807:an. Så trycker vi på stopp när Hanviken kommer upp på skärmen. Där efter hoppar vi av. Och jag blir helt förvirrad, för det ser inte ut som Hanvikens busshållplats. Näe, det är klart att det inte gör för då har buss jävlen stannat vid Jungfruvägen. Så vi får gå en till lång promenad.

Jag undrar hur långt jag och emelie har gått idag. Det måste vara mer än 1 mil i alla fall. Men på ett sätt var det lite kul. Sen hände en annan oturs grej med min tröja, men det orkar jag inte ens ta upp.

Nu ska jag sätta mig och slappa framför tv:n men mitt godis...

090405

Idag vaknade jag upp hemma hos Emelie. Fast jag kan ju inte säga att vi sov så länge vi var hemma vid 8 någon gång och gick upp 11.30. Och hennes bröder hade gått upp när vi skulle gå och lägga oss. Igår var vi hos Matilda, hon hade en 18års fest. Vi drog därifrån någon gång vid 1 och då åkte vi hem till Oskar.

Nu ska jag och Emelie börja bege oss hem mot mig, och lämna av min väska och efter de ska vi spela in en reklamfilm till vårat företag Your Reflexion. Den kommer bli jätte rolig. Hoppas att den blir bra och vi vinner reklamfilm tävlingen i skolan.

XOXO


Halo- Beyonce


Tordag

Shit vilken vurpa jag gjorde i dag på idrotten. Vi körde vollyboll och det kom en boll rakt mot mitt ansikte, så jag försökte ta den men det gick inte så jag kastade mig rakt bakåt. Så jag hamnade pladask på ryggen... Hahah alla skrattade jätte mycket, men det gjorde jag också.

Nu sitter jag hemma med en kompis, vi har precis kkat lite middag. Nu ska jag plugga lite FeB har prov imorogn och min kompishar lovat att förhöra mig.

Ha det gott snyggingar!

kan inte sova

shit va jobbigt, jag kan inte sova! Jag förstår inte... Först satt jag och kolla på en serie och då var jag ju skit trött men nu när jag började stänga ner allt blev jag pigg. Idag har jaf varit jätte trött i skolan för att jag gick och la mig så tidigt igår. Desto mer jag sover ju mer trött blir jag. Det är helt sjukt. Men nu ska jag stänga av datorn och försöka vila lite. Ibland är det skönt att bara ligga och tänka.

Ganska så ointressant inlägg, menmen...

Godnatt<33

090401

Idag är det den första april, är det någon som har blivit lurad idag? Det har inte jag blivit iaf. Men jag försökte lura min bror att han skulle åka iväg, för att ahns kompis hade ring och fått stopp på bilen. Men han gick verkligen inte på den, fattade inte riktigt varför. För det hade lika gärna kunnat vara sant.

Idag orkar jag inte plugga något, borde egntligen göra de, för i morogon har vi en debatt redovisning på svenkan. Jag har inget tränat. Så det får gå som det går.



En bild från förra veckan, då jag och tjejeorna hade lite kul på rasten. 
Vi fick även lite uppmärksamhet av några på andra sidan av fönstret,
tyvärr vet vi inte vilka det var.. 

RSS 2.0