God morgon!

Idag gick jag upp väldigt sent, i alla fall för att vara mig. Usch.. Nu blev jag bara påminnd att skolan börjar på måndag. Och vi har 3 prov första veckan, inte kul!!.

Igår var jag hemma hos Linda. Vi bakade kladdkaka, kollade film, lagade middag, körde singstar. Sen på kvällen kom Becca och Ak över och vi hade skit kul! Det var faktiskt ett tag sen jag skratta så mycket.

Idag ska jag ta det lungt på dagen och sen får jag se vart kvällen bär iväg. Tänker iaf inte sitta hemma!

right round


I'm right beside you

Idag ska jag träffa Linda, hon ska först åka ed mig till centrum. Efter de åker vi hem till henne. Där hittar vi nog på något skojigt, kanske bakar eller kollar film. Är faktiskt jätte sugen på kladdkaka. Men nu ska jag upp till mitt rum och bestämma dagens outfit.. Puuuuss

Eh Eh - Lady GaGa



Looove

Torsdag

Snart är lovet slut, tiden har verkligen gått snabbt. Det känns som om det var måndag igår. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Antingen ska jag träffa en kompis eller åka till centrum och fixa en grej. Igår var jag och träna med Jessica, vi körde armar och jag har träningsvärk idag igen. Men nu ska jag gå upp och fixa mig, så får jag se vart min dag bär i väg mot!

see yeah!


Night Walk

Då har man precis kommit hem från en natt promenad genom strand. Emelie och jag missade nämligen bussen från Cornelia, eller vi missade den inte den kom alldelses för tidigt typ fem minuter innan så vi såg den bara åka iväg. Men innan de hade som sagt varit hemma hos Cornelia med Billy och Jens och haft filmkväll.

Idag på dagen har jag varit hemma med mamma sen köpt gymkort och gymmat ben med Cornelia. Kommer ha träningsvärk i morgon känner jag redan nu.

Men nu ska jag gå ut till köket där Emelie håller på att göra te. goodnatt!


Måndag

Idag har jag bara varit med min käre mor inne i stan. Vi har shoppat, ätit lunch och sett på bio. Vi såg Benjamin Buttons otroliga liv. Den var jätte bra och i slutet kom det några tårar. Det satt en tjej bakom mig som grät konstant de sista 30 minuterna och det var inte diskret heller haha..

Lägger nog upp senare lite bilder från igår. Men det blir nog imorgon..




Smoothies!

Nu har vi käkat och gjort smoothies. Nu ska vi gå upp och bubbla i hennes stora badkar. Efter de ska vi basta och rulla oss i snön så jävla roligt. det kommer tas många bilder. Men nu ska jag gå upp för dom andra är redan där uppe.. PUSS PÅ ER!

...

Igår var jag med Elin och Becca i stan, lovade mig själv att jag inte skulle köpa något. Men jag höll inte de löftet, kom istället hem med en skinnjacka från HM. Den är as snygg, och det är en sånn jag har letat efter hela tiden.

Idag ska jag Elise, Emelie och Cornelia ha en spa-kväll hos Elise. Det ska bli jätte mysigt. Men nu ska jag städa mitt rum.


Det är över nu, men jag kommer....

Så var UF-Mässan över, känns väldigt sorligt! Det var faktiskt jätte kul där. Vi sålde 8 reflexsprayer och det var många som var intresserade och dom skulle höra av oss senare. Nu kanske får höra mer senare! PUSS

Sökes

Sökes släkting 30+ till antingen Malin Andersson, Cornelia Rauhofer eller Emelie Angerstål. Hör av dig snarast! till den 25/2-26-2.


hahah


Dålig uppdatering

Det är ganska så mycket att göra nu dagen innan UF-mässan. Vi har bestämmt klädsel svarta jeans eller svart kjol upptill ska det vara vitt. Vi har räknat med att vi ska sälja 12 st sprayar alltså två var, pappa har lovat att han ska köpa två:) Några kompisar till mig ska även komma dit och titta. Men nu ska jag fortsätta med naturkunskapen. byebye!


Alla <3-dag

Glad alla hjärtansdag på er alla!(säger man så?)

Idag ska jag på ett möte om våruppvisningen för min gymnasikgrupp. Jag hoppas att det max håller på i en timma. Efter det ska jag möta Cornelia i centrum och vi ska köpa lite grejrer inför kvällen. Ikväll ska vi äta middag hemma hos Cornelia det blir jag, Cornelia, Stephanie, Dan, Albin och Felix. Sen kommer Emelie kanske lite senare då vi drar ut på fest. Såhär kommer min dag bli på ett ungefär.

Puss


Fredag den 13:de

Scary, eller inte.. Så här har min dag sett ut vaknade gick till skolan och hade det allmänt kul med mina kära kompisar. Hade prov i företagsekonomi som gick helt okej, det jag kunde i alla fall. Sedan åkte jag till Tyresö centrum för att sätta ta ut pengar och ge till mamma. Sedan tog hon och jag en fika medan jag vänta på mina kompisar. Handlade även en tröja/shorta frrån HM som jag fick 20% på. Efter de åkte Jag, Elise och Emelie in till stan för att betala handpenningen på resan. Men pengarna hade inte kommit in på Emelies kort. Så dågick vi till NK. Efter de gick vi till monki där jag inföskaffade mig en stickad vit halsduk. Och nu sitter jag här framför datan och har inget att göra.

Hoppas att inte ni heller har haft någon otur! <3


Torsdag

Hej allihopa!

Det har varit lite dålig uppdatering den här veckan, det är pågrund av att vi har haft så mycket i skolan. Det här veckan har inte varit den bästa, har haft roliga stunder men dessvärre fler tråkiga. Orkar inte ta upp allt här.

Idag har jag och Cornelia varit i Sickla och köpt 10 meter typ och 20 st guldpapper. Och nu tänker ni "vad ska ni med allt tyg och göra?" Jo vi ska klä våran monter till uf-mässan som är nästa vecka. Kom dit vet jag, på torsdag mellan 17.00-20.00 och fredag 10.00-15.00(är inte hundra procent säker på tiderna men kan kolla upp det till nästa vecka) Plats: Älvsjömässan.

Nu ska jag gå upp och plugga försäljningteknink, har nämligen prov imorogn. Och jag är lite sent ute att börja plugga. Men jag ska banne mig ha VG på det! Efter jag har pluggat blir det lite O.C har kommit in i period att jag ska titta om alla boxar. Skulle inte tacka nej till en resa till Kalifornien.

Måndag

Ingen skola idag heller, men idag är det sista dagen jag tänker vara hemma iaf. Pappa sa till mig att jag borde gå och sola för då kanske min förkylning släpper. Det hade tydligen en doktor sagt till honom när han hade varit förkylld väldigt länge. Kanske beger mig till solakuten imrogon då. Idag ska jag bara plugga natur, kolla tv.

Och idag ska Cornelia operera bort sina halsmandlar, skönt för henne för hon har haft halsfluss typ 5 ggr på två månader, inte kul. Men det kommer inte bli roligt i skolan för hon kommer vara borta i typ 10 dagar. Jag kommer sakna henne mucho! Men jag och några polare får nog åka förbi henne någon dag och kolla hur hon mår :)




Äntligen!!

Hotellet är bokat nu! 26 juli åker jag, Cornelia, Emelie och Elise till Magaluf jippie!! Vi ska ha så jävla kul brudar :D


(bild på hotellet)

Nu ska jag plugga lite natur, vi har prov på tisdag. Hoppas jag är frisk tills dess för jag tänker nog inte skriva provet om jag är sjuk.

...



bild från emelies 18 års fest förra helgen. Jag tyckte faktist bilden var söt på oss.

Imorogn ska vi försöka betala vår resa till Magaluf, jag kanske inte har sagt det men det är dit vi ska fara i sommar. Det blir jag Emelie, Cornelia och Elise. Becca skulle kanske med men hon har inte hört av sig så jag vet inte hur det blir nu. Men vi ska iaf inte betala hela resan imorogn utan bara flyg resan. Vi ska inte åka chater för det blir ca: 3000 kr billigare om vi bokar flyg och hotell för sig själva. Kanske lite läskigare men vi klarar det! Jag har hjort så förut med familjen så varför skulle vi inte klara det?! haha


Fredag

Idag var jag inte i skolan heller. Men nu ska jag åka dit en snabbis och hämta lite grejer för vi har prov på tisdag och jag kan inget. Jag hoppas bara jag är frisk tilldes. Nu ska jag sminka mig och ta på mig kläder jag måste få om 20 minuter

<3

No school for me

Idag när jag gick upp blev jag tillbaka visad till min säg igen av min pappa. Han sa att vi inte kunde ha det såhär, att jag är sjuk hela tiden. Så jag har sovit fram tills nu, jag ska gå upp och ta ett knäckebröd och lägga mig framför tv:n. Jag ska få komma till en öron halsläckare snart också.

Kastar in ett inlägg senare idag kanske.

Theres a look in your eye I can't read in your face...

Då har man precis kommit upp från badet riktigt skönt efter ca: 12 timmar i skolan. Men jag ska inte klaga när jag är med mina vänner, för vi har så kul tillsammas. Tack till ni som gör min dag, jag uppskattar det! Snart ska jag gå och borsta tänderna och lägga mig i sägen.

Juste idag hade vi öppet hus i skolan och vi sålde en produkt, samt tog några beställningar. Och Börje tyckte jag var duktig när jag vara så på att kunden skulle köpa:) hahah


XOXO 

So what I'm still a Rockstar



Här är en av många bilder från Lördagen. Som sagt så var det jätte kul nästan lite för kul för mig. Det började med att jag och Cornelia hjälpte Emelie att fixa allt, men vi var inte klara när gästerna kom och det var lite dåligt av oss. Vi käkade iaf flexfilé super gott, och till efterrätt blev det hallon med glass(fast jag var super mätt så jag orjade inte). Av mig Elise och Cornelia fick hon ett armband från Snö, fast Cornelia och jag hade ju gett henne en present innan också. Fast de ska vi inte ta upp här vad de var. Efter nio-tio började det vara rulla in fler folk och alla blev ännu gladare, så kvällen var helt klart lyckad från min sida! Så det var lite kort om Lördagen!

Idag har jag varit super trött men ändå pigg en konstig blandning.

Mitt huvud säger jag bara!

Asså fan mitt huvud! Det har varit jätte kul hos Emelie och jag hoppas hon tycker det samma. Alla gick typ precis. Jag har hjälp Emelie med det mesta städandet och nu ska vi väll tvätta av sminket och lägga oss i sängen och snacka. Det lär nog bli killar som vanligt haha..

Godnatt! Berättar mer imorogn


RSS 2.0