Magaluuuuuf

Imorgon bär det av mot mallorca, ååh, det kommer bli så kul! Väskan är nästan packad och nu håller jag på att ladda in musik på ipoden och imorogon ska jag tömma kameran om jag inte orkar göra det idag. Ska snart gå och lägga mig och kolla på svensson svensson. Ni alla får ha det så bra så hörs vi om lite mer än en vecka! Puss<3<3 

   

Måndag

Just nu sitter jag hemma hos elin och äter godis och dricker gott. Vet inte riktigr vad vi ska göra men ngt hittar vi nog på. Har inte gjort något speciellt idag förutom att ha övningskört och kollat lite möbler till köket. lite Men nu ska jag vara social här med Elin och hennes mor.

godnatt

idag ska jag gå och lägga mig tidigt, har blivit alleles försent de senaste nätterna. men som min mamma säger så gör jag mig bara förberädd inför resan som ägerrum om en vecka. Nu ska jag kolla på svensson svensson som min kusin kollade på hära och numåste jag också kolla :D godnatt hörrni!


EN VECKA KVAR

om precis en vecka sitter jag på ett plan ner till magaluf med mina tjej kompisar! Woohoo

"när mammas lilla flicka ska ut och parta, måste hon samma morgon starta"

Gårdags kvällen var helt sjuk, och snacka om att vi hade tur. Våran kväll blev helt spontan vi var helt inställda på att vi skulle på fest, men sendan blev festen inställt så vid ungefär halv 12 åker jag, emelie & johanna in till stan för att gå på huset. Kvällen blev lycket. Sedan efter blev vi bjudna på efterfest och v bangade såklart inte, men när vi kom dit var de ingen efterfest utan killarna somnade typ. så vi drog hem!


Heeejsan

Det var ett tag sen. Men jag har inte haft tid, det har hänt mycket den senaste tiden. Igår var jag på en födelsedags fest med Becca, Ak och Carro. Men vid 12 drog vi vidare till lite chill. Min kväll var lyckad. Men de roligaste var nästan när vi var på väg hem. Jag och B började  prata med massor av folk på gullmars, vi ville ju bara vara trevliga så att  de inte hade så tråkigt när de satt och vänta på bussen.. hahah.. undra hur jobbiga de tyckte vi var. Nu ska jag dra och jobba slutar nio. och idag ska jag bara ta det lungt har varit ute lite mycket på senaste tiden.

men vad är de då som gör att jag är kvar, fast jag sagt att jag ska gå...

Idag har jag bara tagit det lungt, jobbade ju natt och var väldigt trött för de senaste veckorna har jag inte sovit så mycket. Men nu ska jag inte ta det lungt mer ska ut och träffa becca, får se vart vi tar vägen sen. Men något kul ska det iaf bli.. Juste idag köpte jag en ny mobil också, ingen märkvärdig det går att ringa och smsa de viktigaste!

 

hemkomst!

jippie, om typ 1 timma är min kära mor och far hemma som har varit i italien i två veckor. nu är de bara skönt att de kommer hem, orkar inte laga mat, städa, diska och tvätt längre. men en sak kan jag iaf säga att de här veckorna har varit bland de bästa veckorna, har haft kul hela tiden!

snart dags...

... att åka till jobbet. Linda är här och nu ska jag göra mig iordning till en natts jobbning på max. jag är trött så har ingen list bööhööö

Fredag

Idag har jag varit med becca, vad har vi gjort? sovit, käkat, slappat, gått, handlat och lite annat. Ikväll ska jag jobba och de är lite tråkigt, men jag vet ändå inte vad jag skulle göra om jag jobbat. Fast man hittar ju alltid på något när man är hemma. Snart ska jag gå och laga mat.. Om några dagar kommer mamma och pappa hem så då måste jag hunnit städa hela huset, tråk!! men lite skönt att de kommer hem nu!


                                                                           
                                                                           
                                                                            fast inte för miiig

Everyone has their fight

Gårdagen blev ite direkt som man hade tänkt sig, becca och jag hade planerat att ta det lungt och kolla film eftersom att de varit mycket festande de senaste dagarna och sen så ska jag jobba dag. Kvällen började iaf som vi tänkt ossvi sitter skräckslagna bakom soffan för att vi är så jävla rädda innan vi ska sätta på skräckfilmen (the strangers). Men när de är ca: 10 minuter kvarav filmen kommer några hem och börjar banka på dörren och efter ett tag rullar de in 5 as fulla killar som skriker att de ska dra igång öl-spelet. Så jag kom i säng vid 7 och somna inte förren 08.30. Menmen de är kul de med! Om en halv timma måste jag gå till bussen och jag är inte så himla taggad på de, tur att de ä dåligt väder!

Hittat en ny snygging

Just nu sitter jag och becca och kollar på never back down, som jag har sett ca: 3 ggr de senaste dagarna. Filmen är as bra men de bästa med den är att Cam Gigandet är med i den, asså shit så jävla snygg. Titta och njut på bilderna nu!


      
   

"dagen efter",

Idag har det varit en dagen efter, igår var de nämligen ett litet "party" hemma hos mig. Så idag har jag bara tagit det lungt käkat lite mat på pizzerian med becca och henkes kompisar. Nu sitter jag i soffan hemma med Linda som kom hit för ett tag sen, jag ville nämligen inte sova hemma ensam ikväll så nu ska vi hitta på ngt suuuuuper kul!

ha de bra!

måndag

tjaba! Det är bara bra med mig. Men igår var jag jävligt seg, så jag tog de bara lungt frmför tv:n med brosan och hans kompis. Sedan på kvällen käkade vi tacos.

Nu ska jag till stan med becca, vi ska kolla lite i affärer sen får man se om vi hittar på ngt annnt. men nu ska jag gå till bussen puss,

festis

Festen här hemma igår blev as bra, jag hade iaf väldigt roligt. Det blev vattenpipa, nytt folk, dricka, prat, musik & poolbadande hos grannen.

Idag ska jag till Elise på cocktail party, kommer bli väldigt kul och trevligt! tyvärr har jag ingen cocktailklänning så jag har kjol istället. lite tråkigt men de får funka och elise ska vara den som är snyggast ikväll. nu måste jag fixa mig puss! 

paaarty dags!

nu är de party som gäller! kommer nog inte skriva ngt mer idag. men vi hörs imorgon och ni får ha de så bra den här fredags kvällen/natten =) simma lungt!


drag me to hell

ja precis den filmen såg jag idag, med b&a. Den var verkligen sääämst! se den inte! nu ska jag gå iväg och joina. puss på er!

lösnaglar

idag när jag var i stan med emelie köpte jag lösnaglar, ska testa ett annat märke än de jag brukar. Det här märket var dyrare så jag hoppas de är bättre. men de känns som de redan nu när jag satt på dem. Jas tycker det är fräscht att ha lösnaglar på sommaren då man är lite brun.

Såhär ser de ut iaf:


I know you want me


ibland får man dra en vit lögn

idag har jag varit och jobbat, dt var skit tråkigt. Därför känner jag mig extra taggad att dra på fest eller ut. Vill inte bara sitta här hemma och ruttna. Dt är jävligt varmt hemma och kvavt och jag har ont i nacken allt är bara piss, funderar om jag ska ta en dusch nu och försöka finna ngt som händer ikväll.

RSS 2.0