Now I see myself through different eyes

dålig uppdatering?!

Praktiken går iallafall väldigt bra. Imorgon måste jag till skolan för att gå på en lektion fattar inte varför bara! Åh kan inte tiden gå lite snabbare längtar till Pradise Hotel. Det är alldelses för kort, gör det längre nuu! Skulle kunna sitta och kolla i timmar i sträck.

Men nu ska jag kolla om det är ngt annat bra på tv:n eller pumpa lite hög musik så att mamma och pappa blir ännu mer irriterade på mig. Hahah


hmm...

det känns som om jag har tappat greppet om mig själv. vem är jag egenligen?!
suck det är fan jobbigt!


...

Känner att nervositeten sakta börjar krypa fram! 

don't tell me you sorry !

Idag praktiserat, sovit, tränat.

Snart PH måste duscha innan see yah!

min arm?!

Shit va jag har ont i armen idag! tog lilla svinis igår, även fast jag typ redan haft den. Trodde inte att de skulle göra såhär ont. Men sprutan kändes inget men nu efter känns det typ som man har träningsvärk. Åkte och gymade med Rebecca efter körde inte armar då hade jag nog haft dubbelt så ont. menmen mår skit illa idag, men har ingen feber som tur e!


eeey!

Har precis kommit hem från ett jobbigt tränings pass med becca. Vi tränade igår också vi har bestämmt oss att börja träna seriöst. Men nu ska jag gå och fixamina convers så att de blir vita igen!

måndag!

som ni kanske såg så var min blogg lite konstig igår. "call me"-inlägget skulle ha publicerats i lördagskväll vilket jag trodde eftersom att de var några som ringde mig(inte för att det är ovanligt haha..). Men sen så publiceras det igår efter mitt tack inlägg. Så då ringde ni inte bara för att ni hade kollat min blogg. Aja skit sammma, nu ska jag inte prata om de fär ngt mer!

Idag har jag varit trött som vanligt, det är jätte jobbigt. För jag håller typ på att somna hela tiden i skolan, vilket jag gjorde 3 ggr förra veckan. Kanske måste börja ta några tabletter(vitaminer) för att orka mer. Nu har jag gjort klart min "läxa" så nu ska jag kolla på paradise hotel och playa del sol som jag missade igår.


hoppsan!!

min blogg = ********************


call me



ni som inte har något för er kan ju ringa flickan på bilden nuuu!

That's where i'm gonna wait

Juste, tack för att det var några som ringde mig igår/inatt. Kan bara skratta åt det. Ja fan va helgerna går snabbt nu är det en hel jäklans vecka kvar till helgen. Och jag hatar söndagar!


en bild från då det var helg varje dag
- s o m m a r l o v e t !

nu har pappa laddat bössan



Soooov dags godnatt älsklingar !

He says close your eyes, Sometimes it helps

pallar inte de här längre...


myskväll

Då är det dags för en myskväll med lilla elin:) Vi har laddat upp med film, godis, coca-cola light och redbull MUMS. Bra sällskap gott tilltugg myskvällen kan inte sluta fel. Vilo dag´idag pga uttången igår och den kommande utgången imorgon.

Ha en underbar kväll !


I can't live with or without you

Fick en liten order av becca att blogga lite. Men har inte så mycket att säga eller några nya bilder att lägga upp. Idag har jag i alla fall varit och fikat med my lovely friend. Vi kollade igenom heeela skolkatalogen typ och snackade massor. Sen snackade vi lite om vilka vi ska bjuda in till vår skidresa som ska äga rum 2010. kommer bli grymt! måste boka snart bara :D



så jävla snygga !

söndag

idag  är jag väldigt trött och har väldigt mycket att göra idag :(

Etik & livsfrågor slut arbete - klar
Träna
NP svenska tal
Internationell ekonomi
Religion

Lyssnar på Aik matchen, kom igen nu!!!!


RSS 2.0