tröööööööööööött

Jag är så himla trött nu men kan inte sova. Ja, de var en mycket händelserik kväll/natt igår. Började med att jag åkte och hämta Becca för att köra runt lite med Uno. Efter ett tag bestämde vi oss för att dra hem till Elin för att ta de lungt. Men när vi varit där ett tag drar vi till Enskede och efter de bär de av mot Söder. Kom hem klockan 05.40 typ och skulle upp vid 8 för att jag skulle träna mina små barn för första gången den här terminen så jag sov i ca. 2 timmar. Det hände mycket igår och alla händelser var inte lika roliga att få reda på! Nu ska jag försöka sova sen plugga lite.

skoltrött redan!

Idag har jag hämtat mitt körkort. Jag ser verkligen sur ut de måste ha bytt bild på mig för de var inte den jag valde. menmen de funkar. Nu ska jag gå och ta de lungt i soffan eller sängen e as trött.


Nu ska jag sova

tänkte bara säga att jag träffade elin en snabbis idag och fick två presenter för jag jag klarade körkortet. Så gulligt jag fick iaf presentkort på gina tricot och en bil. Men nu ska jag sova och det blev ingen film idag orkar inte sätta på en.



Tänk om ändå bilen var riktigt då hade jag fått en BMW cabb av henne.heheh

Söndag



Sitter och pratar med Carro i telefonen nuu.. Ska snart hoppa in i duschen & sen ska jag nog kolla i film. Idag har jag varit på möte skit tråkigt jag fattade typ inget. menmen ska gå och lägga mig tidigt i dag också för ajg sov bara 2 timmar i natt eftersom att jag jobbade.

I got a feeling



Vaknade för tyå två timmar sen jobbade ju hela natten igår och ska göra det idag igen. tråkigt!!!

jag hade ett mål

och jag klarade de. Körkort innan sommarn är slut, och igår hade jag uppkörning och jag klarade de! Wooohoo... första försöket och allt! Så idag har jag och lite kompisar varit ute och kört vilket jag gjorde igår också. Sedan var jag i stan och fika med två av mina kära vänner.

Ett tag sen!

Det var ju ett tag sen man skrev hära, ska försöka bli bättre igen. Men ja vad har jag haft fö mig de senaste dagarna pluggat(matte skit), jobbat, festat, tillfrisknat och stukat foten. I helgen var jag hemma hos carro på 18 års fest, mycket roligt. Men otur som jag har blir jag lite puttad och ramlar i mina oroligt höga skor och stukar foten. Väldigt klumpigt gjort men de fukar ändå. Nu ska jag sova måste upp tidigt imorogon sen är de väl bäst att böra vända tillbaka dygnet.


fyfan!

uuuuuusch! Idag har jag nästan bara pluggat matte, har ju omprov på onsdag så jag måste lära mig allt om algebra. Det är verkligen tråkigt. Det gick jätte bra när elin var här och hjälpte mig men nu när jag ska göra påexakt samma sätt så blir allt bara fel. Jag fattar inte de är ju likadana tal och så gör jag på samma sätt men ändå blir det fel. Men nu ska jag ta mig en paus och ta en dusch sen ska jag göra ett tk-test och sen blir de nog mer matte. Asså shit de är liksom en fredagkväll och jag måste plugga. Men jag kan ändå inte dra ut för jag ska upp och jobba tidigt imorgon. tråktråk, men ha en toppen kväll ni.
 



önskar att de skulle vara såhär min kväll såg ut att man är helt klar för att gå ut och festa hela jääkla natten.


snart kommer lite bilder

snart kommer lite bilder och lite annat från min resa. Jag börjar bli bättre nu, men inte helt frisk än. Idag var jag iaf och färgade håret och det blev as ljust nästan lite för ljust men jag vänjer mig nog snart. Nu ska jag iaf sova eller kolla film ha de så bra puss!

hemma igen

Då var man hemma igen, resan var as bra förutom att nästan hela ligan blev sjuka där nere. och nu har jag dragit med allt hem. Är JÄTTE hostig, slorig, lite feber och sen ögoninflamation på de. Så jag orkar inte skriva så myket, men kommer berätta mer om resan sen:)- Pusspuss

RSS 2.0