Min helg

Min helg har varit bra. I fredags hade jag inget att göra så jag började kvällen med att sitta och kolla på Idol. sen när det var slut ringer min mobil och då är det emelie som undra om jag vill följa med henne till några killar och det tackar man ju aldrig nej till. Sen var Cornelia och hennes kompis jenka där och det var ganska så kul där. Men vi stannade inte så länge så där men därefter åkte vi till hanna som var hemma hos någon annan kille. Och hem till emelie blev det en väldig lång natt/morgon promenad från ungefär marsvägen till krusboda. Den natten somnade jag och emelie kl 6 och gick upp kl 14.30 haha..

Och i lördags var jag hos min killkusin som fyllde 20 och hans mamma fyllde 50 och där var det mysig.

Idag söndag har jag bara pluggat, övningskört och nu ska jag äta pizza:D


:D




Emelie


Idag ville min kära kompis att jag skulle skriva om henne. Min väns namn är Emelie Angerstål och hon är 17 år gammal. Vi har egentligen inte kännt varandra så länge, runt 1 år och några månader. Men on jag ska vara ärlig när jag tänker tillbaka så känns det som att vi kännt varandra betydligt längre. Haha det här är väldigt svårt att skriva, man kommer inte på något. Men du är iaf en väldigt snäll och söt kompis som jag tro alltid skulle ställa upp att göra något jag verkligen behöver hjälp. Jag vet att du skulle trösta mig om jag var ledsen. Och jag vet att du hjälper mig när jag tänker på annorlunda saker, haha du vet vad  jag menar skrev helst inte de här. Jag vet inte vad jag ska skriva mer förutom att vi alltid har kul tillsammans. Vi har gjort många roliga minnen och jag vet att de kommer bli flera. Jag skrattar nästan alltid när jag är med dig och jag får dig ofta att gråta(haha).  Du vet att du kan komma till mig när du vill. Jag hoppas att du vet att du alltid kan berätta saker för mig och att jag alltid ställer upp på dig till 110%!

Puss på dig!


3 kilo godis för 55 kr

Igår köpte jag Cornelia och Petra 3 kg godis var. Jag har aldrig plockat så mycket godis innan. Det var nämligen 19 kr kilo på coop extra i centrum. Man fick max ta tre kilon såklart skulle vi utnyttja de till max. Jag fick först övervikt så det var bara att plocka bort lite godis. Jag kommer tröttna på allt som har med godis att göra om jag äter upp det här själv. Nu får vi se hur länge det här godiset räcker för min familj.

Nu ska jag dra mig mot skolan puss


info layout

Just nu sitter jag på en av de slappaste lektionerna, bland annat den tråkigaste också. Vi sitter och skriver anbudbegäran medan dom andra klasserna i vår skola får sitta och hålla på med Photo Shop.  Nu ska jag fortsätta med mitt roliga anbud

I love shoes




Jag vill ha er allihopa! Jag tror jag börjar bli skogalen igen. Jag har haft en period nu att jag inte är sugen på att shoppa det har jag sagt till många av mina vänner. Men vad hände idag? jag tror jag vill spendera alla mina pengar på kläder bara. Men så lätt ska jag inte göra det, måste tänka på sommaren. Då jag och några kompisar ska dra till Magaluf förhoppningsvis.

Hoppas ni haft en bra dag. Min har varit okej.


Malin

I'm back!

Nu är jag tillbaka igen, kunde inte vara utan så länge. Inte för att jag saknat att skriva så mycket men jag kände bara att jag skulle starta om min blogg igen. Jag ville helst ha ett nytt namn fast det är väldigt svårt att komma på något bra. Jag får vänta ett tag och om jag kommer på något nytt så byter jag, eller ni kanske till och med kan komma på något bra? Please I'm beging you!

Jag kasnke inte kommer skriva varje dag som jag gjorde förut för det var då jag tröttnade. Men några inlägg ska jag allt slänga in i veckan! Jag kommer även att fixa till min blogg så att d

Puss på er!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0