blogg paus till 4 januari




Imorogon är det dags för mig att åka uppåt i landet ska ju nämligen åka till vemdalen. Jag har nästan packat klart har bara mitt handbagage kvar.
Ikväll kommer linda som ska sova här för vi ska ju åka jätte tidigt imorogon måste gå upp ca: 06.00. Och hur ska det gå med min fula ovana nu förtiden, jag kan inte somna innan tre. Jag förstår inte jag kan bara inte somna även fast jag är jätte trött. Igår somnade jag inte före 04.30,  jag satt och kolla på tre filmer i rad. Fast det var ju kul speciellt Ett päron till farsa. 

Igår var jag hos Emelie vi körde lite GH, jag har aldrig kört de innan. Det var ganska kul fast jag inte var så bra. hahah...

Ni får ha det bra så hörs vi när jag kommer hem igen!

GOTT NYTT ÅR !!

Dagarna bara springer iväg!

Inte många dagar kvar tills jag, Linda och min familj åker till björnriket. Det är 3 dagar kvar och jag har inte börjat packa, för mamma måste tvätta allt jag ska ha med mig. Men jag har ju några dagar på mig. Det ska bli så kul att åka skidor, jag längar verkligen.

Idag ska jag ut och övningsköra med pappa det var ett tag sen jag gjorde de. Men det är bara för jag har varit sjuk och så. Efter de ska vi köpa en Ipodstrumpa för jag vill inte att den ska bli repig. Vilket dom blir ganska lätt när man har dem i väskorna. Har precis duschat så jag ska fixa mig nu...


Malin

GOD JUL!

God Jul på er alla! Hoppas ni får en bra jul med massor av fina julklappar!

Här får ni en riktig julkram av mig<3

snart kommer julstämningen fram

Idag ska mamma och jag städa nästan hela huset, sedan ska vi ta upp alla tomtar och ta in granen. Fast dens ska kläs imorogon. Sedan ska vi åka och handla de sista julklapparna och lite ingredienser till vårt julgodis. Juste i går köpte jag Henriks julklapp en t-shirt från U-turn för hela 699 kr. Igår när ajg skulle betala farmor och farfars present så hade alla mina pengar tagit slut så det kom upp på skärmen köp medjes ej  det var lite pinsamt faktiskt.


Men nu ska jag städa och höja ljudet på stereon några hack

Nedräkning till julafton: 2 dagar


slappaslappaslappa

Idag tar jag det bara lungt, är ju fortfarande. Jag förstår inte jag orkar typ inte göra något, kan ju bero på försylningen. Jag tror att ja bara ska vara hemma själv idag för jag vill ju bara bli frisk så att man kan gå ut och ha kul någon dag.

Nackaforum var jätte bra men jag hittade bara två klappar en till mamma och den andra till pappa. Nu är det bara Henrik, farmor&farfar och sen en klapp till en vän. Jag ska kanske till nacka imorgon igen för jag hann ju inte kolla alla affärer. Mamma och pappa är och köper julklappar nu. Det känns som att jag kommer få den nya Ipod nano. Det hoppas jag också på.

Nedräkning till julafton: 4 dagar

Fredaaaag

Då var det äntligen lov, fast det här kommer att gå jätte snabbt. Det var skönt att vara i skolan idag och snacka av sig lite med kompisarna. Kändes att det behövdes, några hade saknat mig och det var kul att höra..

Ikväll blir det en hemmar-sittar-kväll. Linda ska komma över så vi ska se på film äta popcorn and take it easy. Hon ska sova här också :D När man talar om trollen nu knackar det faktist på dörren.

Ha en bra kväll era spillevinkar!!

1 dag kvar till vinterlov :D

Det blev ingen skola för mig idag. Men imorogn ska jag gå för då är det ju avslutning wooohoo.. Fast man kan ju säga att jag fick lov en vecka innan alla andra eftfersom att jag inte varit i skolan. Jag blir aldrig frisk vet inte vad jag ska göra, det är ju inte så kul att sitta hemma hela lovet. Någon som har ngt bra tips? Snart ska jag åka till centrum och hämta ut mina pengar för mina små barn hoppas på mycket. Fast dem här pengarna får jag inte röra, eftersom att jag ska åka utomlands i sommar måste jag redan börja spara. För jag har ju inget annat  jobb.

sex and the city

Idag fick jag hem min film sex and the city och ett läppglans från face. Jag ska försöka se den ikväll men jag har några andra hyrfilmer som ska ses också. En riktig film kväll blir det i dag.

Hoppas jag  kan gå till skolan imorogn, känner mig jäte uttråkad här hemma.

Tänkte bjuda på en liten bild från helgen...

...ni förstår nog vad vi gjorde


(Majsaaan,stefiiiiie,emeluttan och corre) hahaha..

Där ser ni även hur mitt hår blev

Hatar att köpa julklappar

Ibland kan det vara kul om man har en större budget(än jag) och om man vet vad man ska köpa. För det mesta när jag ger bort presenter får jag ångest att ingen ska gilla present. Det är jätte jobbigt, sen tror jag ofta att den som får presenten bara lossas en den var "jättefin" bara för att göra mig glad. Inte för att personen ser besviken ut eller något jag bara får den känslan bara. Nu är det så iaf att jag inte har börja köpa min julklappar än, vad ska jag köpa? usch det här är så svårt.. Det är inte alls många dagar kvar till julafton. Fast det brukar jag alltid vara så det är inte så ovanligt. Men på fredag ska jag åka till Nya Nackaforum med Linda och kolla kläder till Julafton och Nyår. Då kan jag kolla klappar också.

Idag ska jag och Anna ha avslutning för våra barn. Vi ska bjuda på lite fika typ peppakakor, saft och kanske lite skumtomtar(väldigt goda). Så om en timma ska jag börja göra min i ordning och gå till icasupermarket sen åker jag till min farmor och farfar.




Grattisgrattisgrattis! Världens bästa pappa fyller år i dag visste ni det? om ni inte gjorde de så påminner jag er! Grattis på 45 år dagen pappsen. Jag ääälskar dig! Du är bäst : )



Can't help it

Du är som en studsboll!

Dålig uppdatering

Jag vet.. Men jag har haft fullt upp hela helgen. I fredags åt jag pizza med några från klassen, det var jätte mysigt. Och i fredags firade vi pappa. Sen tog jag det lungt på söndagen eller snarare låg sjuk i sängen. Okej då, jag kasnke inte har haft fullt upp hela tiden. Men på något sett bara sprang helgen iväg.

Idag har jag också legat hemma sjuk, det kommer jag göra imorgon också. Men måste bara åka till skolan en snabbis och hjälp min grupp med vårat projekt arbete. Då passar jag nog på att äta i skolan, hoppas på något gått.

XOXO

gottenmorgon

Idag ska vi ha försäljning i skolan.. Hoppas vi får några produkter sålda. för er som inte vet så har jag UF(ungtföretagande) i skolan. Då får man starta ett eget företag, och sälja en produkt eller tjänst. Mitt företag säljer en reflexspray. Jag kan lägga upp en bild på den och skriva lite fakta om den i nästa inlägg eller nått.

Idag är det luciatåg i skolan, undra vem som är lucia

Nu ska bege mig mot bussen puss på er!

Natur

Just nu sitter jag här på min natur lektionoch jag är jätte hungrig även fast det bara är den andra lektionen. Och vi har en till lektion innan lunch. Jag kommer inte att överleva! haha.. Juste imorogn kl 15.00 ska jag färga mitt hår, blonda slingor sen bara klippa mina slitna toppar.


Fullt upp

Jag har inte tid för något annat än skolan känns det som. Men jag får hålla ut snart är det lov. Idag slutar jag typ halv 1 istället för kl. 3. Jätte skönt :D Min första lektion idag är spanska prov inte lika skönt.

Ingen vill direkt kommentera vad jag skulle göra med mitt hår, så det blir antagligen blonda slingor.

Ha en bra dag och slit ite ihjäl dig!

blondin eller brunett?...

... Det är frågan.

Jag hade tänkt att jag skulle klippa mig och färga håret den här veckan som kommer. Men jag vet inte om jag ska göra det blont eller brunt. Det är jätte svårt, brunt tröttnade jag jätte fort på och blont har jag aldrig tröttnat på innan. Många säger att jag passar bättre i blont, men det är alltid kul att prova något nytt. Men vad tycker ni Blont eller Brunt?(kommentera gärna)

          


Ps. Jag kommer inte bleka hela håret utan bara slingor

...

Igår skulle jag på fest med några tjejor från klassen, men fick i sista sekund ett smsa av ena att den inte skulle med. Då struntade jag också att gå för jag hade ingen lust att bara åka dit två när bara typ bara känner en på hela festen. Men jag var istället med Linda och vi satt hemma hos mig och bara prata, sen skulle vi försöka fixa min blogg. Men det gick inte så jävla bra. Allt blev bara fel och nu är den tråkig som vanligt. Ska försöka sätta mig någon dag när jag inte har något att göra och fixa den till den är på topp.

Idag ska jag plugga och kanske övningsköra med lilla Uno. Fårse om pappa och jag orkar han fick ryggskott igår när han skulle böja sig ner : (

trött

Jag behöver vila upp mig, men det vill jag inte.
Jag behöver plugga, men det vill jag inte.
Jag behöver städa men ,det vill jag inte.
Jag behöver bara sitta hemma, men det vill jag inte.
Jag behöver göra något, men jag vill ändå inte göra något.

hatar sånna här dagar!

IGIGIG

Jag kommer få IG så jävla hårt på mitt prov som vi hade i företagsekonomi. Usch jag hann inte ens klart, de sista vet jag att jag gjorde fel på för att jag var tvungen att stressa. Jag vet att jag kan det åhh de känns så himla pissigt. Jag som skulle ha ett VG.. Men men jag får ta och bli snabbare.

Idag ska jag tjäna lite pengar typ 100 spänn sen ska jag  träffa an old friend :D Och imorgon blir det singstar och kanske festis :D

skit pomfritt

Och då var det första gången man körde manuell bil och fan va de var svårt. Fast ändå inte haha.. Det var svårt för att vara fösta gången men jag tror jag kommer lära mig det gasnka snabbt. Ska inte hoppas på för mycket, kändes som att det gick helt okej iaf. Juste igår fick jag en bil av pappa en jätte ful och jag har döpt han till Uno, petra och emelie hjälpte mig med namnet. Han är blå med glitter haha...

happy chrismas (War is over)



Såå himla bra låt, men väldig sorlig

I should know that you're not gonna change

Ja, vad har jag gjort idag då? Varit i skolan som vanligt, extra tråkigt var det. Mitt humör har inte direkt varit på topp jag var ganska grinig och blivit irreterad på minsa lilla grej men det är inte bara för att jag är trött eller något. Blir bara lite extra irreterad när de samma sak hela tiden. Ibland tänker man bara "äsch strunt samma, de fattar nog". Men ibland gör man ju inte de.

Hoppas dagen imorogn blir bättre


Godmorgon!

I natt kunde jag inte sova. sen låg jag och smsa med emelie i ungefär en timma och fan va jag garavade. Om mamma och pappa hörde mig måste de trott att jag drömt eller nått. Så idag när jag vaknade vid kl 07.00 ville jag verkligen inte gå upp. Men jag var ju tvungen, så jag masade mig upp ur sängen till duschen. F örsta lektionen är iaf inte så jobbig idag svenska, och vi ser på en film seeven tror jag den heter. Men nu måste jag sminka mig och bestämma kläder ha en bra dag! :D



Puss

RSS 2.0